Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Narnia Häxan och lejonet Illustrerad med härliga filmbilder

Narnia Häxan och lejonet Illustrerad med härliga filmbilder

Inbunden bok Bonnier Carlsen. 2005. 173 sidor.

Nära nyskick. Utgiven av BonnierCarlsen 2005. På ett stort gods som ägs av en mystisk professor hittar några barn en väg till landet Narnia genom ett stort klädskåp. Där upptäcker de ett vackert och en gång fredligt land som befolkas av talande djur, dvärgar, fauner, centaurer och jättar. Men på grund av den Vita Häxan Jadis förbannelse tvingas invånarna leva i evig vinter. Med det kloka och ståtliga lejonet Aslan vid sin sida kämpar barnen i ett sista spektakulärt slag för att besegra Jadis och befria Narnia från häxans iskalla förbannelse ! Med den här bildspäckade återberättelsen av filmen, baserad på C.S. Lewis bok, kan du också färdas genom klädskåpet och besöka det magiska landet Narnia. ///// Gradering: Nära nyskick

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9163851067
Titel
Häxan och lejonet : illustrerad med härliga filmbilder
Författare
C.S. Lewis
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2005
Omfång
173 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
217 x 287 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
411 g
Språk
Svenska
Baksidestext
”Häxan och lejonet – Stora filmboken” är en fantastisk bok som innehåller en förkortad version av berättelsen ur C.S. Lewis klassiska roman ”Häxan och Lejonet”.Berättelsen är varsamt nyöversatt av Torun Bager och genomillustrerad med slösande många och vackra färgfotografier ur filmen.Detta är den perfekta presenten till alla som älskar böckerna om Narnia och som har längtat efter filmatiseringen! Nu kan man få en förhandstitt på filmen genom att läsa, bläddra och titta på de spännande filmfotografierna.Filmen har premiär den 21 december 2005 och kommer att föregås av en intensiv reklamkampanj – ingen kommer att undgå Narnia i höst!Förutom film och böcker kommer spel till alla plattformar; gameboy, tevespel och pc-spel. Dessutom finns samarbeten med ett flertal stora varumärken - kläder, leksaker, snabbmat med mera.