Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Klinisk undersökningsmetodik för sjuksköterskor

Klinisk undersökningsmetodik för sjuksköterskor

Häftad bok

Nyskick. Studentlitteratur AB | Utg. 2015 | Häftad | 336 s. | 9789144095035 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: En omfattande bedömning av hela patientens hälsostatus är den grund på vilken vårdbeslut baseras. Detta gäller inte minst personens fysiska hälsostatus. Sjuksköterskor förväntas se och bedöma patienten som en hel individ som är mer än summan av sina delar, där fysiska, känslomässiga, psykologiska, intellektuella, sociala, kulturella och andliga behov kan vara mer eller mindre i förgrunden. Det bästa sättet att utveckla denna bedömningsförmåga är att lära sig ett systematiskt förhållningssätt. Boken fokuserar på bedömning av patientens fysiska hälsostatus och redogör för bästa sätt att ta en fullständig anamnes. Den summerar också de viktigaste kliniska färdigheterna som behövs för att utveckla och förbättra förmågan att göra kroppsundersökningar med syfte att, på ett kompetent sätt, identifiera vårdbehov samt planera och utföra bästa möjliga vård. Klinisk undersökningsmetodik för sjuksköterskor är en oumbärlig handledning för sjuksköterskor i grundutbildning eller som påbörjat resan mot sin specialistutbildning.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789144095035
Titel
Klinisk undersökningsmetodik för sjuksköterskor
Författare
Carol Cox - Graham Boswell - Patrick Callaghan - Jennifer Edie - Helen Gibbons - Victoria Lack - Polly Lee - Antonia Lynch - Anthony McGrath - Nicola Whiteing - Christopher Richard Young
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2015
Omfång
336 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
734 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En omfattande bedömning av hela patientens hälsostatus är den grund på vilken vårdbeslut baseras. Detta gäller inte minst personens fysiska hälsostatus. Sjuksköterskor förväntas se och bedöma patienten som en hel individ som är mer än summan av sina delar, där fysiska, känslomässiga, psykologiska, intellektuella, sociala, kulturella och andliga behov kan vara mer eller mindre i förgrunden. Det bästa sättet att utveckla denna bedömningsförmåga är att lära sig ett systematiskt förhållningssätt.

Boken fokuserar på bedömning av patientens fysiska hälsostatus och redogör för bästa sätt att ta en fullständig anamnes. Den summerar också de viktigaste kliniska färdigheterna som behövs för att utveckla och förbättra förmågan att göra kroppsundersökningar med syfte att, på ett kompetent sätt, identifiera vårdbehov samt planera och utföra bästa möjliga vård. Klinisk undersökningsmetodik för sjuksköterskor är en oumbärlig handledning för sjuksköterskor i grundutbildning eller som påbörjat resan mot sin specialistutbildning.
Ytterligare författare: Cox, Carol
Ytterligare författare: Boswell, Graham
Ytterligare författare: Callaghan, Patrick
Ytterligare författare: Edie, Jennifer
Ytterligare författare: Gibbons, Helen
Ytterligare författare: Lack, Victoria
Ytterligare författare: Lee, Polly
Ytterligare författare: Lynch, Antonia
Ytterligare författare: McGrath, Anthony
Ytterligare författare: Whiteing, Nicola
Ytterligare författare: Young, Christopher Richard