-
Laga vilt snabbt och enkelt: Läckra vardagsrä...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2014. 124 sidor.
Nära nyskick. Titta gärna på mina andra matböcker, samma frakt oavsett hur många ni köper.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261290
- Titel
- Laga vilt - snabbt och enkelt : läckra vardagsrätter med kött, fisk, fågel och svamp
- Författare
- Brydling, Carina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 651 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att använda råvaror från skog och mark är både gott och nyttigt – men du behöver inte vara en hardcore-jägare för att kunna njuta av tjälknöl eller vildsvinstapas. Det går lika bra att sondera terrängen på närmsta storköp. I boken Laga vilt – snabbt och enkelt visar systrarna Carina och Ulrika Brydling hur lätt man svänger ihop viltmiddagar som hela familjen kommer att älska. Låt barnen vara med och baka sin egen smarriga renköttspizza och kebabspetten av älgkött blir en given favorit! Genom att välja mat från naturen bidrar du även till en hållbar utveckling eftersom det vilda inte påverkar vår miljö på ett negativt sätt. Bra både för dig och dina barns framtid alltså!
Bokförlaget Semic 1 9789155261290 -
Sunt förnuft, vilt hjärta
Häftad bok. Visto Förlag. 2017. 310 sidor.
Nära nyskick. Författarens tillskrift
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187523915
- Titel
- Sunt förnuft, vilt hjärta
- Författare
- Almer, Veronica
- Förlag
- Visto Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 310 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 140 x 209 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Journalisten Ella von Beijer styr sitt eget liv med järnhand. Sedan uppväxten på Östermalm är hon van vid att få som hon vill, och har nu även lyckats fånga en ung adelsmans hjärta. Men när hon får samtalet om sin mormors olycka tappar hon fotfästet. Hon får sparken från en ansedd nyhetstidning och tvingas ta ett jobb på ett smaklöst modemagasin. Plötsligt hänger hela Ellas karriär på en intervju med en arrogant pojkbandssångare. James Jensen lever för sin musik, det var hans band Timeless Kings som räddade honom från ghettot som ung. Ella är bara ännu en journalist han behöver bocka av på listan men ack så fel han tar. Till skillnad från alla andra kvinnor faller hon inte handlöst för hans leende. Istället börjar hon gräva efter familjehemligheter han sedan länge lämnat bakom sig i hemstaden Malmö. Ella och James har inget gemensamt, men när de träffas öppnas dörrar till deras förflutna som båda trodde var stängda för alltid. Kan kärleken sudda ut alla slags gränser människor emellan? Och vilken betydelse får pressen från omgivningen, när det väl gäller? Sunt förnuft, vilt hjärta är en berättelse om att mot alla odds våga följa sitt hjärta.
Visto Förlag 9789187523915 -
I vilt tillstånd
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2016. 374 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Utrangerad från bibliotek i utmärkt skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100145019
- Titel
- I vilt tillstånd
- Författare
- Gay, Roxane
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 374 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 134 x 201 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 470 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mireille Jameson, dotter till en välbärgad familj i Haiti och numer boende i USA, kidnappas i Port-au-Prince mot en lösesumma på 1 miljon dollar. I 13 dagar hålls hon fången medan hennes far vägrar betala och hennes man kämpar för att få henne fri. När hon äntligen släpps börjar hennes mödosamma kamp för att återvända till sitt liv.I vilt tillstånd är både ett familjedrama, en utmanande politisk roman och en stark roman om kärlek.
Albert Bonniers Förlag 9789100145019 -
Kött, vilt, fågel
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2016. 218 sidor.
Nära nyskick. Myllymäki har en typ av matlagning som tilltalar mig. Blir alltid inspirerad av hans matlitteratur. Kul med blandningen av olika typer av råvaror. Tydliga, enkla men framförallt smarriga recept. Väl lämpad dig som uppskattar matlagning, oavsett tidigare k läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127148154
- Titel
- Kött, vilt, fågel
- Författare
- Myllymäki, Tommy
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 218 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 880 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Den unga åldern till trots börjar Tommy Myllymäki redan bli en nestor på kokböcker."
Gourmet
Kött, vilt & fågel innehåller ett urval riktigt bra recept. De cirka 100 recepten är fördelade på lika många vardags som festrätter, till exempel fläskkotlett med plommon och radicchio, biff Lindström, olika varianter på råbiff och helstekt fågel. Recepten är oftast ganska enkla, både klassiker och moderna varianter.
Det viktigaste när du lagar mat hemma är att få till brytningen mellan två olika smaker. Det är det som lyfter fram råvaran och gör en rätt riktigt bra. Många tips och smakkombinationer kommer från restaurangvärlden och ger nyskapande och spännande smaker. Välj ditt kött med omsorg, och ät hellre riktigt bra kött mer sällan.
Boken inkluderar även vilt- och fågelrecept, och dessutom ägnas ett kapitel åt grillning.
Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar och medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. 2007 vann Tommy Årets kock, 2014 guld i Bocuse d’Or EM, 2011 silver i Bocuse d’Or VM och 2015 brons i samma tävling. Han ligger bakom en rad restauranger, bland annat Julita utanför Katrineholm, och är kreativ ledare för Svenska Brasseriet där bland annat Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Teatergrillen i Stockholm ingår. Tommy har tidigare gett ut Såser, Grönsaker och Fisk & skaldjur.
”Tommy Myllymäki håller med sin serie grundläggande kokböcker på att bli den yngre kockgenerationens Mannerström.”
Allt om Vin
"Välrenommerade King-favoriten Tommy Myllymäki fortsätter att beta av råvarulistan och släpper nu uppföljaren till uppskattade Såser, Grönsaker och Fisk & skaldjur."
King Magazine
"I varje kokbok av Tommy Myllymäki finns det något recept som förändrar tillvaron i mitt kök helt."
Residence
”Prisade kocken Tommy Myllymäki fulländar härmed sin tematiska kokbokskvartett. Och det är inte utan att problematisera köttkonsumtionen - han förespråkar att använda mindre mängd men bättre kvalitet. Låt dig inspireras av hela skalan från vardagsklassiker som köttfärssås till lyxiga konfiterade anklår, allt illustrerat med vackert foto.”
MatMagasinet
Allt är mycket tidlöst och pedagogiskt.
Gourmet
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127148154 -
Kött, vilt, fågel
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2016. 218 sidor.
Mycket gott skick. Prislapp på baksidan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127148154
- Titel
- Kött, vilt, fågel
- Författare
- Myllymäki, Tommy
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 218 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 880 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Den unga åldern till trots börjar Tommy Myllymäki redan bli en nestor på kokböcker."
Gourmet
Kött, vilt & fågel innehåller ett urval riktigt bra recept. De cirka 100 recepten är fördelade på lika många vardags som festrätter, till exempel fläskkotlett med plommon och radicchio, biff Lindström, olika varianter på råbiff och helstekt fågel. Recepten är oftast ganska enkla, både klassiker och moderna varianter.
Det viktigaste när du lagar mat hemma är att få till brytningen mellan två olika smaker. Det är det som lyfter fram råvaran och gör en rätt riktigt bra. Många tips och smakkombinationer kommer från restaurangvärlden och ger nyskapande och spännande smaker. Välj ditt kött med omsorg, och ät hellre riktigt bra kött mer sällan.
Boken inkluderar även vilt- och fågelrecept, och dessutom ägnas ett kapitel åt grillning.
Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar och medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. 2007 vann Tommy Årets kock, 2014 guld i Bocuse d’Or EM, 2011 silver i Bocuse d’Or VM och 2015 brons i samma tävling. Han ligger bakom en rad restauranger, bland annat Julita utanför Katrineholm, och är kreativ ledare för Svenska Brasseriet där bland annat Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Teatergrillen i Stockholm ingår. Tommy har tidigare gett ut Såser, Grönsaker och Fisk & skaldjur.
”Tommy Myllymäki håller med sin serie grundläggande kokböcker på att bli den yngre kockgenerationens Mannerström.”
Allt om Vin
"Välrenommerade King-favoriten Tommy Myllymäki fortsätter att beta av råvarulistan och släpper nu uppföljaren till uppskattade Såser, Grönsaker och Fisk & skaldjur."
King Magazine
"I varje kokbok av Tommy Myllymäki finns det något recept som förändrar tillvaron i mitt kök helt."
Residence
”Prisade kocken Tommy Myllymäki fulländar härmed sin tematiska kokbokskvartett. Och det är inte utan att problematisera köttkonsumtionen - han förespråkar att använda mindre mängd men bättre kvalitet. Låt dig inspireras av hela skalan från vardagsklassiker som köttfärssås till lyxiga konfiterade anklår, allt illustrerat med vackert foto.”
MatMagasinet
Allt är mycket tidlöst och pedagogiskt.
Gourmet
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127148154 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPRISMA
-
Laga älg och annat vilt
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 112 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Säljare VPP-"Bok-Piraten" (företag)
Betalning med Swish - 072-2723347
- Ange även ditt Namn och Tel. Nr.FRI FRAKT inrikes- ISBN
- 9789155264574
- Titel
- Laga älg och annat vilt
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och mark den bästa grunden för en bra måltid. Tack vare vårt karga klimat får vi en trög, kämpande utveckling med komplexa smaker.Anders Levén är en av Sveriges mest namnkunniga kockar, känd från tv, radio och tidningar. I snart trettio år har jakt och vilt varit hans stora intresse. Här bjuder han på ett femtiotal nya recept för alla som jagar och älskar smaken av vilt.Här finns rätter där olika typer av styckningsdetaljer tas tillvara, och i de flesta recepten kan man använda det villebråd man har tillgång till: älg, hjort, rådjur, hare, vildsvin osv. Klassiska svenska smaksättningar blandas med inspiration från Anders resor runt om i världen. Missa inte den sydafrikanska bobotien på älgkalvfärs, shishkebab på älginnanlår, currygrytan på älg eller älgfärschilin. Eller vad sägs om en välkryddad hemgjord korv, en saftig burgare eller pizza med tunna skivor av älgbiff. Rätter som både jaktlaget och familjen kommer att älska!
Bokförlaget Semic 9789155264574 -
Jakt och vilt i Norden
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1981. 255 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Skickas spårbart i wellpapp-kuvert.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier Fakta -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBra Böcker
-
Vilt med Salming : Mat från naturens skafferi
Inbunden bok. Massolit Förlag. 1 uppl. 2011. 124 sidor.
Nära nyskick. Skickas spårbart i wellpapp-kuvert.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153436447
- Titel
- Vilt med Salming : Mat från naturens skafferi
- Författare
- Börje Salming
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 274 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 688 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Börje Salming är inte bara en hockeylegend och en av tidernas största idrottshjältar. Han är dessutom en sann vän av naturen och har så varit ända sedan barnsben. Det är där han hämtar kraft, rensar tankarna och laddar sina batterier. Han älskar det karga och det vilda. Varje år ger han sig ut på en veckolång vandring på kalfjället i Lappland, där han ägnar sig åt jakt och fiske.
Matsäcken finner han på färden. Han grillar pinnfisk över öppen eld, plockar bär för extra energi, frossar i svamp och frisk luft. I den här boken bjuder han på sina egna favoriträtter från naturens oändliga skafferi. Vi får ett femtiotal härliga recept med vilt i form av fågel, fisk och kött, men också en hel del svamp, rotsaker och bär. Allt kryddat med en rejäl dos norrländsk naturlighet och serverat med Bruno Ehrs enastående fotografier.
Vi får också läsa om Börjes egna minnen, tips och tankar - från svenska fjällen till kanadensiska fiskevatten. Här får vi inspirationen att göra som The King njuta av alla de härliga rätter som kan lagas med naturens råvaror.
Massolit Förlag 1 9789153436447 -
Bäcka-Markus jagar vilt : jakt-, fiske- och b...
Inbunden bok. Stockholm : Smålänningen. 1989.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171323002
- Titel
- Bäcka-Markus jagar vilt : jakt-, fiske- och bygdehistorier
- Författare
- Lundqvist, Birger - Stödberg, Nils
- Förlag
- Stockholm : Smålänningen
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska
Stockholm : Smålänningen 9789171323002 -
Styckning av vilt : faktabok
Inbunden bok. Örkelljunga : Settern. 1994. 137 sidor.
Mycket gott skick. Troligtvis aldrig läst. Boken verkar inte ha blivit öppnad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175864402
- Titel
- Styckning av vilt : faktabok
- Författare
- Andersson, Alf - Johansson, Bengt G.
- Förlag
- Örkelljunga : Settern
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Örkelljunga : Settern 9789175864402 -
Mera vilt än tamt
Inbunden bok. 1974. 192 sidor.
Gott skick. Inlagans spänst gör att boken verkar vara oläst. Pärm med lätt slitage, blekt rygg. Rikt illustrerad med foto i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151830353
- Titel
- Vilt & fiskkokboken
- Författare
- Göran Cederberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1150 g
- Språk
- Svenska
Prisma 1 9789151830353 -
Fågel och vilt
Inbunden bok. Stockholm : LT. 1981. 252 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Fågel och Vilt
av Christine Schönherr.
Många recept.
I mycket bra skick.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9136016918
- Titel
- Fågel och vilt
- Författare
- Schönherr, Christine - Atterbom, Per-Axel
- Förlag
- Stockholm : LT
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
Stockholm : LT 9136016918 -
Jakt och vilt från kust till fjällskog
Inbunden bok. Stockholm : Rabén & Sjögren. 1993. 157 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789129616934
- Titel
- Jakt och vilt från kust till fjällskog
- Författare
- Pettersson, Bertil
- Förlag
- Stockholm : Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén & Sjögren 9789129616934 -
Nyama: (vilt)
Inbunden bok.
Gott skick. Stockholm: Schildt, 1936. 244 s. + planscher. Tredje upplagan. Förlagets inbundna utgåva med förgylld ryggtitel på svart etikett. Ryggen med skrapmärken. En av planscherna lossnad (löst bifogad). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151836461
- Titel
- Vilt & Fisk : Kokboken
- Författare
- Göran Cederberg - Sten Christoffersson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 240 x 260 mm
- Vikt
- 1158 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Inte bara en kokbok! Författarna går art för art igenom hur man jagar och fiskar och hur bytet sedan lämpligast hanteras. Dessutom mängder av recept skrivna av några av Skandinaviens bästa kockar!
Prisma 2 9789151836461 -
Vilt och Fisk kokboken
Inbunden bok. Förlags AB Västra Sverige. 1975. Inbunden. Dekorerat laminatband.
Nära nyskick. Vilt och fiskkokboken är mycket mer än en vanlig kokbok. Mottot är enkelt: ju mer man vet om det som skall tillagas desto större chans till en kulinarisk upplevelse. Vi i Skandinavien har unika tillgångar. Vår natur erbjuder möjligheter till rekreation m läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 917078132x
- Titel
- Vilt och fiskkokboken
- Författare
- Möller, Christina
- Förlag
- Kungsbacka : Västra Sverige
- Utgivningsår
- 1978
- Språk
- Svenska
917078132x -
Vilt : Modern mat från skogen
Inbunden bok. ICA bokförlag. 2005. Inbunden. Dekorerat kartonnage.
Nära nyskick. Vilt är trendigare än någonsin. Det är smakrikare än annat kött, men också renare, magrare och sundare. En älg lever inte sitt liv i ett bås. En fasan sitter inte i bur. Djuren rör sig fritt i den mest fantastiska hemmiljön av alla skogen. Fler och fle läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153425685
- Titel
- Vilt : Modern mat från skogen
- Författare
- Lena Holmsäter
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 134 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 598 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vilt är trendigare än någonsin. Det är smakrikare än annat kött, men också renare, magrare och sundare. En älg lever inte sitt liv i ett bås. En fasan sitter inte i bur. Djuren rör sig fritt i den mest fantastiska hemmiljön av alla skogen.
Fler och fler vill äta vilt, men det saknas moderna recept på älg, rådjur, hjort och fågel. Recept som är lättare, grönare och fräschare än de traditionella med gräddsåser, stuvningar och gratänger. Därför har den här boken kommit till en inspirationskälla för dig som vill laga till vilt med goda grönsakstillbehör och spännande kryddningar, men även uppskattar de klassiska rätterna.
I boken lanseras också idén att servera tre små delikata rätter till fest, i stället för en liten förrätt och en stor bastant varmrätt.
Boken är skriven av Lena Holmsäter, skribent med mat och hälsa som specialitet.
9153425685 -
Vilt & Fiskkokboken
Inbunden bok. Prisma. 1999. Inbunden. Dekorerat laminatband.
Mycket gott skick. Gåvotillskrift urklippt på första sidan. Inte bara en kokbok! Författarna går art för art igenom hur man jagar och fiskar och hur bytet sedan lämpligast hanteras. Dessutom mängder av recept skrivna av några av Skandinaviens bästa kockar. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151836467
- Titel
- Vilt & Fisk : Kokboken
- Författare
- Göran Cederberg - Sten Christoffersson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 240 x 260 mm
- Vikt
- 1158 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Inte bara en kokbok! Författarna går art för art igenom hur man jagar och fiskar och hur bytet sedan lämpligast hanteras. Dessutom mängder av recept skrivna av några av Skandinaviens bästa kockar!
9151836467 -
Styckning av vilt
Inbunden bok. Settern. 1994. 137 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat kartonnage. Tip-exad namnteckning.
Styckning av vilt är en viktig faktabok för jägarfamiljen. Här visas i ord och bild hur man går tillväga för att bäst stycka och utnyttja de olika delarna från älg, rådjur, hare samt fågel.
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175864402
- Titel
- Styckning av vilt : faktabok
- Författare
- Andersson, Alf - Johansson, Bengt G.
- Förlag
- Örkelljunga : Settern
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Settern 9789175864402 -
Jakter i luledalens skogar/ Jakt och vilt frå...
Inbunden bok. Settern/ Raben & Sjögren . 1993.
Mycket gott skick. Bokpaket
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSettern/ Raben & Sjögren -
Kött, vilt, fågel
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2016. 218 sidor.
Mycket gott skick. Mycket lätt nötning undersida rygg framsida mot rygg (se bild). Inlagan i nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127148154
- Titel
- Kött, vilt, fågel
- Författare
- Myllymäki, Tommy
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 218 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 880 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Den unga åldern till trots börjar Tommy Myllymäki redan bli en nestor på kokböcker."
Gourmet
Kött, vilt & fågel innehåller ett urval riktigt bra recept. De cirka 100 recepten är fördelade på lika många vardags som festrätter, till exempel fläskkotlett med plommon och radicchio, biff Lindström, olika varianter på råbiff och helstekt fågel. Recepten är oftast ganska enkla, både klassiker och moderna varianter.
Det viktigaste när du lagar mat hemma är att få till brytningen mellan två olika smaker. Det är det som lyfter fram råvaran och gör en rätt riktigt bra. Många tips och smakkombinationer kommer från restaurangvärlden och ger nyskapande och spännande smaker. Välj ditt kött med omsorg, och ät hellre riktigt bra kött mer sällan.
Boken inkluderar även vilt- och fågelrecept, och dessutom ägnas ett kapitel åt grillning.
Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar och medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. 2007 vann Tommy Årets kock, 2014 guld i Bocuse d’Or EM, 2011 silver i Bocuse d’Or VM och 2015 brons i samma tävling. Han ligger bakom en rad restauranger, bland annat Julita utanför Katrineholm, och är kreativ ledare för Svenska Brasseriet där bland annat Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Teatergrillen i Stockholm ingår. Tommy har tidigare gett ut Såser, Grönsaker och Fisk & skaldjur.
”Tommy Myllymäki håller med sin serie grundläggande kokböcker på att bli den yngre kockgenerationens Mannerström.”
Allt om Vin
"Välrenommerade King-favoriten Tommy Myllymäki fortsätter att beta av råvarulistan och släpper nu uppföljaren till uppskattade Såser, Grönsaker och Fisk & skaldjur."
King Magazine
"I varje kokbok av Tommy Myllymäki finns det något recept som förändrar tillvaron i mitt kök helt."
Residence
”Prisade kocken Tommy Myllymäki fulländar härmed sin tematiska kokbokskvartett. Och det är inte utan att problematisera köttkonsumtionen - han förespråkar att använda mindre mängd men bättre kvalitet. Låt dig inspireras av hela skalan från vardagsklassiker som köttfärssås till lyxiga konfiterade anklår, allt illustrerat med vackert foto.”
MatMagasinet
Allt är mycket tidlöst och pedagogiskt.
Gourmet
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127148154 -
Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läck...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 112 sidor.
Nära nyskick. Stämplad med recensionsex
Annars perfekt
En mycket inspirerande kokbok med skogens råvaror men även en del annat att inleda måltiden med.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269418
- Titel
- Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läckra smårätter
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 267 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 591 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vilt i den svenska naturen och kombinerar dem gärna med smaker från både när och fjärran. I denna bok bjuder han på drygt 40 smakrika recept som förgyller både vardag och fest.
Bokförlaget Semic 9789155269418 -
Skogsvilt III - vilt och landskap i förändrin...
Inbunden bok.
Nyskick. Grimsö forskningsstation, Sveriges lantbruksuniv. Viltskadecenter, 2004, xiii, [1]289s. Ill. (huvudsakligen i färg) 24,5 x 17,5 cm. ISBN: 91-631-5598-2 ; Inbunden dekorerat förlagsband. (Kartonnage) I mycket fint skick, som ny. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163155987
- Titel
- Skogsvilt III : vilt och landskap i förändring
- Författare
- Jansson, Gunnar - Seiler, Christiane - Andrén, Henrik - Sveriges lantbruksuniversitet. Grimsö forskningsstation - Viltskadecenter
- Förlag
- Riddarhyttan : Grimsö forskningsstation, Sveriges lantbruksuniv. : Viltskadecenter
- Utgivningsår
- 2004
- Språk
- Svenska
9789163155987 -
Viltvård, älgar och jaktturism - tvärvetenska...
Häftad bok.
Nära nyskick. [Hållbarhetsrådet] 2005, 198s. Ill. Diagr. Faks. Tab. 24 x 16,5 cm. ISBN: 91-974702-2-8 ; Häftad. Lätt nött på utsidan, f.ö. i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197470228
- Titel
- Viltvård, älgar och jaktturism : tvärvetenskapliga perspektiv på jakt och vilt i Sverige 1830-2000
- Författare
- Åkerberg, Sofia - Hållbarhetsrådet
- Utgivningsår
- 2019
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Indexeringslänk
Recensionslänk
9197470228 -
Jaktminnen och hågkomster - jakter igår och i...
Inbunden bok.
Nyskick. Settern, 2005, 224s. Ill. 22 x 15 cm. ISBN: 91-7586-583-1 ; Inbunden dekorerat förlagsband. (Kartonnage) I nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175865836
- Titel
- Jaktminnen och hågkomster : jakter igår och idag - inte bara nedlagt vilt
- Författare
- Sven Mathiasson
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 155 x 218 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 509 g
- Språk
- Svenska
9789175865836 -
Vän av vilt och vildmark
Inbunden bok. Örkelljunga : Settern. 1989.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175863146
- Titel
- Vän av vilt och vildmark
- Författare
- Nordenram, Åke
- Förlag
- Örkelljunga : Settern
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska
Örkelljunga : Settern 9789175863146 -
Mat av vilt : råd och recept för jägarhushåll
Inbunden bok. Västerås : Ica. 1993. 168 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Boken är hel och fin. Inlagan som ny. // Pärmen har endast diffusa friktions-tecken på den blanka mörka ytan och en gammal pris-etikett i nederkant på framsidan (se foto). // Samfraktar gärna (enhetsfrakt) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153416104
- Titel
- Mat av vilt : råd och recept för jägarhushåll
- Författare
- Eriksson, Elice - Källén, Kerstin - Christer, Ulf
- Förlag
- Västerås : Ica
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica 9153416104
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn