Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Kejsaren Kungars död

Kejsaren Kungars död

Inbunden bok Albert Bonniers Förlag. 2005. 480 sidor.

Nyskick. Kartonnage Inbunden, Nyskick, oläst, Historien om Julius Caesars makalösa liv fortsätter i denna andra och fristående del av Kejsaren-serien.Bonniers Förlag,2005.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9100106488
Titel
Kungars död
Författare
Conn Iggulden
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2005
Omfång
480 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
162 x 234 mm Ryggbredd 36 mm
Vikt
780 g
Språk
Svenska
Baksidestext
 Julius Caesar har tvingats lämna Rom sedan diktatorn Sulla i en stor strid vunnit staden. I en avlägsen afrikansk provins bygger han upp en legion och skapar sig ett rykte som militär sedan han lyckats kuva ett stort uppror i Grekland. När Sulla dör återvänder han till staden och sin hustru Cornelia, nu som en berömd man - och som ett växande hot mot de personer som ser honom som sin fiende.  På plats i Rom finns redan barndomsvännen Brutus, som kommit tillbaka från Grekland efter att ha kämpat i legionen Bronsnäven och på sitt håll skaffat sig inflytande.  De återförenas i strid för att bekämpa ett hot mot Roms säkerhet; gladiatorn Spartacus har samlat åttiotusen slavar och tågar mot staden för en omvälvande strid...Conn Igguldens Kungars död är en fristående fortsättning på den internationella succédebuten Roms portar, första delen i Kejsaren, en planerad serie om fyra romaner om Julius Caesar och en omstörtande tid i det romerska imperiet. En tid präglad av maktspel och ränker men också av mod och lojalitet."En karamell för hängmattan ... man kan inte få nog." LIZA MARKLUND I BIBLIOTEKET, P1