Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Ingen andra chans

Ingen andra chans

Inbunden bok

Mycket gott skick. Inbunden [kartonnage] bok. 2005. Stockholm. Forum. 0 (Deckare & Thrillers ISBN: 9137127454) Beskrivning :==>> U4 #99-4-65051 [Wilkmans Antikvariat]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9137127454
Titel
Ingen andra chans
Författare
Harlan Coben
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2005
Omfång
365 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
163 x 235 mm Ryggbredd 31 mm
Vikt
578 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När den första kulan träffade mig, tänkte jag på min dotter ... När Marc Seidman vaknar upp är han allvarligt skottskadad, hans fru dödad och deras sex månader gamla dotter Tara försvunnen – själv är han misstänkt för brottet. Tolv dagar tidigare levde han ett harmoniskt familjeliv utanför New York och arbetade som kirurg. Nu vet han varken ut eller in längre.  Gör du inte som vi säger får du aldrig se din dotter igen. Du får ingen andra chans.  Då kidnapparna tar kontakt kopplas FBI in. Men utväxlingen misslyckas fullständigt. Tara är fortfarande borta. Ett och ett halvt år senare hör kidnapparna av sig igen. Den här gången litar inte Marc på FBI. Tillsammans med en gammal ungdomskärlek bestämmer han sig för att göra upp med förövarna på egen hand. Men istället för Tara möts han av två psykopatiska yrkesmördare utskickade av en barnsmugglarorganisation. Under jaktens gång nystar Marc upp sanningen om sin fru, sin ungdomskärlek och sin bäste vän. Det visar sig att alla har något obehagligt att dölja.  Harlan Coben har gjort det igen. Ingen andra chans är både en thriller i rasande tempo och en känslostark berättelse om vänskap och lojalitet, om tvivlen på sin egen förmåga som far och som man, och om den starka kärleken mellan pappa och barn.  Ingen andra chans är Harlan Cobens tredje spänningsroman på svenska. Berätta inte för någon har sålts i 20 000 ex bara i Sverige. Även uppföljaren Borta för alltid är en internationell bästsäljare. Coben är den förste författaren som tilldelats alla tre av de amerikanska utmärkelserna Edgar Allan Poe Award, Shamus Award och Anthony Award.