Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Underbara Clara : vintagepimp och hemmafix

Underbara Clara : vintagepimp och hemmafix

Inbunden bok Bonnier Fakta. 2012. 143 sidor.

Nära nyskick. lite skav utanpå. Portot gäller oavsett antal böcker. - Förvandla ditt hus till ett hem! Hur gör jag för att fynda på loppis, och hur sjutton ska jag tänka för att få det mysigare hemma? Finns det något enkelt sätt att ta bort lukt från gamla secondhandplagg och vad ska jag hitta på för pysselprojekt när det kliar i fingrarna?I Underbara Clara – vintagepimp och hemmafix får du veta allt om hur du förvandlar ditt hus till ett hem!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789174242188
Titel
Underbara Clara : vintagepimp och hemmafix
Författare
Clara Lidström
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2012
Omfång
143 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
200 x 224 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
647 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Förvandla ditt hus till ett hem!

Hur gör jag för att fynda på loppis, och hur sjutton ska jag tänka för att få det mysigare hemma? Finns det något enkelt sätt att ta bort lukt från gamla secondhandplagg och vad ska jag hitta på för pysselprojekt när det kliar i fingrarna?I Underbara Clara – vintagepimp och hemmafix får du veta allt om hur du förvandlar ditt hus till ett hem! För Clara är pysslandet en livsstil som lika mycket handlar om att ta till vara resurser som att få utlopp för all uppdämd kreativitet. Läs om hur du skapar det perfekta lapptäcket av gamla nötta kökshanddukar; hur du enkelt klär om din favoritfåtölj eller hur du förvandlar dina slitna gamla sneakers till ett annorlunda blomsterarrangemang. Praktiska tips varvas med personliga tankar och betraktelser över livet i en 30-talsvilla i Norrlands inland. Boken är sprängfylld med såväl inspirationsbilder som konkreta projekt som hjälper dig att skapa ett mer personligt och hemtrevligt hem.Projekt ur boken:VäglampettBjudskålenAnnorlunda anslagstavlaPimpad byråScrappat skåp
”Clara Lidström pysslar brallorna av resten av Sverige.”Citat från mediekrönikan i SvD 26/1.