Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
PA & Co : mer än en kokbok

PA & Co : mer än en kokbok

Inbunden bok PA & CO. 2006. 327 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. mkt rikt illustrerad med foton, teckningar, målningar. Format:25 x 30 cm, 90 recept. Medverkande med texter bl a Klas Östergren, Stig Larsson; foton Pelle Bergström, Mikael Jansson; x

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789163189692
Titel
PA & Co : mer än en kokbok
Författare
Claes Britton - Christina Britton
Förlag
PA & CO
Utgivningsår
2006
Omfång
327 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
250 x 308 mm Ryggbredd 33 mm
Vikt
2215 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nu kommer äntligen den sedan länge hett efterlängtade stora kokboken från den lilla kvarterskrogen med det stora ryktet, PA&Co på Riddargatan i Stockholm, stjärnornas stamkrog framför alla andra. Så väldig har legenden om PA&Co växt sig att många har missat den viktigaste förklaringen till att ²PA:s² har kunnat hålla sig kvar på toppen i över 20 års tid - den genialiska och likaledes stilbildande menyn, givetvis. I PA&Co - Mer än en kokbok bjuds alla matälskare och livsnjutare på över 90 oemotståndliga recept, såväl klassiker som nyheter, samtliga fotograferade av den internationellt framstående modestillebenfotografen Pelle Bergström. Recepten spänner det enklaste till det synnerligen avancerade och kommer att tilltala alla matälskare, från fullblodsproffs till rena amatörer. PA&Co - Mer än en kokbok innehåller dessutom på mycket mer än så. Här berättas äntligen den sanna historien om PA&Co, bortom myter och legender, i en högst personlig, nog så burlesk berättelse av kortromanformat, författad av Claes Britton. Även författarna Stig Larsson och Klas Östergren med egna, personliga texter, liksom den brittisk-kanadensiske redaktören och livsstilsgurun Tyler Brulé (grundare av magasinet Wallpaper) och artisten Mauro Scocco. I boken ingår också en omfattande, unik fotografisk svit med porträtt på personal och kända och mindre kända stamgäster, fotograferat av den världsberömde svenske modefotografen Mikael Jansson. Även den likaledes världsberömde, sedan decennier New York-baserade svenske modeillustratören och konstnären Mats Gustafson bidrar med ett exklusivt verk. Vi behöver väl knappast tillägga att samtliga medverkande själva är gamla PA-stamgäster? PA&Co - Mer än en kokbok är en bok som ingen med intresse för mat, dryck, Stockholms nattliga nutidshistoria och/eller allt annat gott har råd att missa!