Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Din personliga energi : om vägen till balanserad kraft

Din personliga energi : om vägen till balanserad kraft

Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 272 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. (83) Förlagets beskrivning: De nycklar Som boken handlar om leder in i rum där du kar utforska och balansera olika aspekter av din personliga energi på den nivå där den just nu befinner sig. Nästa gång du använder samma nyckel kan du gå en nivå djupare. Vi kan hitta lager efter lager av känslor, upplevelser och sanningar, djupare och djupare. Ju mer jag ser av livet, mig själv och andra, desto mer övertygad blir jag om att det är själva processen att leta sig djupare och de upptäckter vi gör på vägen som är meningen med livet. Det är en livsbejakande, utforskande, svindlande, utmanande och befriande resa, och den leder till kraft, avslappning, glädje och stillhet - inte i stället för andra upplevelser, utan som bakgrund till allt som händer. Jag hoppas att din egen resa blir lika välsignad som min hittills har varit och att nycklarna i den här boken kan hjälpa dig på vägen.”

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153433811
Titel
Din personliga energi : om vägen till balanserad kraft
Författare
Lyckow Bäckman, Cicci
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2010
Omfång
272 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 232 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
510 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Din personliga energi - "vibbarna" du avger eller det du utstrålar som person - påverkar hela ditt liv: dina relationer, ditt humör, framgångar och misslyckanden. Den bidrar till eller lägger hinder i vägen för det liv du vill leva. Men vad är den här energin egentligen? Och, viktigast av allt, vad påverkas själva energin av? Hur blir din personliga energi balanserad och en kraft att räkna med i ditt liv?
Här hittar du de fem nycklarna till den personliga energin, som löser upp knutar, befriar din sanna kraft och lär dig att undvika livets återvändsgränder. Med början i en känsla av egenvärde och vidare genom integritet, självtillit, lätthet och öppenhet visar Cicci Lyckow Bäckman hur du balanserar din personliga energi och gör den till en kongruent kraft som snarare hjälper än stjälper på livets väg.