Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
INSTAGRAM CHANGED MY LIFE – Signerad specialutgåva
INSTAGRAM CHANGED MY LIFE – Signerad specialutgåva INSTAGRAM CHANGED MY LIFE – Signerad specialutgåva INSTAGRAM CHANGED MY LIFE – Signerad specialutgåva INSTAGRAM CHANGED MY LIFE – Signerad specialutgåva INSTAGRAM CHANGED MY LIFE – Signerad specialutgåva INSTAGRAM CHANGED MY LIFE – Signerad specialutgåva

INSTAGRAM CHANGED MY LIFE – Signerad specialutgåva

Inbunden bok – FÖRLAGSNY! – Lava Förlag. 2017. 184 sidor.

Nyskick. – FÖRLAGSNY! – Stort format, ca 24x35 cm! Svensk och engelsk parallelltext. – Se fler bilder! –– Instagram changed my life Limited Edition är en limiterad upplaga (999 ex) som är signerad, numrerad och innehåller ett fotografi på 21x21cm för inramning (c-print). Den medföljande bilden är en av de nio mest lajkade bilderna totalt från Wisslarens Instagramflöde av över 6000 bilder. / Christoffer Collin, mer känd som Wisslaren på Instagram, är en svensk fotograf med 1,4 miljoner följare, och en av ett fåtal fotografer i världen med så stor följarskara. Efter en olycka i familjen och en efterföljande 90 mil lång vandring omvärderade han livet och började fotografera sitt närområde i de djupa skogarna i Värmland. Christoffer lade upp sin första bild på Instagram i mars 2012. Han fick en explosiv tillväxt av personer som gillade hans bilder, och idag är han en av få fotografer i Sverige som försörjer sig via Instagram. Med basen i Karlskoga tar han bilder som visar det melankoliska nordiska landskapet. I sin första bok Instagram Changed my Life redogör han för sin resa och visar upp ett urval av sina bästa bilder. Christoffer berättar också hur det gick till när några få följare raskt blev en miljon. Boken är lite som ett kinderägg: otroligt fina bilder, en gripande story om olyckan som förändrade Christoffer liv och tips kring fotografering och Instagram. Efter olyckan omvärderade Christoffer sitt liv och följde med på en 90 mil lång välgörenhetsinsats i Thailand för ett barnhem (för barn som hade förlorat sina föräldrar i tsunamin). Han dokumenterade resan, men väl hemma igen blev han uppsagd från jobbet och började fotografera naturen kring Karlskoga med sin iPhone. Idag jobbar han med kameratillverkaren Hasselblad. Extra speciellt är att detta är en av de första fotoböckerna med statistik kring alla bilder, både hur många likes och kommentarer den har fått och geografisk plats. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163925702
Titel
Instagram changed my life - signerad specialutgåva
Författare
Christoffer Collin
Förlag
Lava Förlag
Utgivningsår
2020
Omfång
184 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
500 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Instagram changed my life Limited Edition är en limiterad upplaga (999 ex) som är signerad, numrerad och innehåller ett fotografi på 21x21cm för inramning (c-print). Den medföljande bilden är en av de nio mest lajkade bilderna totalt från Wisslarens Instagramflöde av över 6000 bilder. Christoffer Collin, mer känd som Wisslaren på Instagram, är en svensk fotograf med 1,4 miljoner följare, och en av ett fåtal fotografer i världen med så stor följarskara. Efter en olycka i familjen och en efterföljande 90 mil lång vandring omvärderade han livet och började fotografera sitt närområde i de djupa skogarna i Värmland. Christoffer lade upp sin första bild på Instagram i mars 2012. Han fick en explosiv tillväxt av personer som gillade hans bilder, och idag är han en av få fotografer i Sverige som försörjer sig via Instagram. Med basen i Karlskoga tar han bilder som visar det melankoliska nordiska landskapet. I sin första bok Instagram Changed my Life redogör han för sin resa och visar upp ett urval av sina bästa bilder. Christoffer berättar också hur det gick till när några få följare raskt blev en miljon. Boken är lite som ett kinderägg: otroligt fina bilder, en gripande story om olyckan som förändrade Christoffer liv och tips kring fotografering och Instagram. Efter olyckan omvärderade Christoffer sitt liv och följde med på en 90 mil lång välgörenhetsinsats i Thailand för ett barnhem (för barn som hade förlorat sina föräldrar i tsunamin). Han dokumenterade resan, men väl hemma igen blev han uppsagd från jobbet och började fotografera naturen kring Karlskoga med sin iPhone. Idag jobbar han med kameratillverkaren Hasselblad. Extra speciellt är att detta är en av de första fotoböckerna med statistik kring alla bilder, både hur många likes och kommentarer den har fått och geografisk plats.
Ytterligare författare: Collin, Christoffer
Ytterligare fotografer: Collin, Christoffer