Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
WE CAN ALL CONTRIBUTE
WE CAN ALL CONTRIBUTE WE CAN ALL CONTRIBUTE WE CAN ALL CONTRIBUTE WE CAN ALL CONTRIBUTE WE CAN ALL CONTRIBUTE WE CAN ALL CONTRIBUTE

WE CAN ALL CONTRIBUTE

Inbunden bok Fri Tanke Förlag. 2013.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! – Stort format, ca 27x33x3,5 cm! – Opaginerad, ingen sidnumrering. –– 40 artister. Två bröder. En kamera. – We Can All Contribute är årets snyggaste och mest inspirerande fotobok, en exklusiv samling porträtt av svenska artister med stora hjärtan. Bröderna Christian och Carl-Johan Brandt, till vardags läkare respektive ekonom, har under två års tid porträtterat 40 svenska artister i ett unikt projekt. Det som började som en vild idé resulterade i en ambitiös och vacker fotobok där samtliga inblandade har ställt upp helt utan ersättning för att därigenom stödja Läkare utan gränser. De vackra fotona samsas med personliga texter skrivna av artisterna själva, utdrag från låttexter och anekdoter från mötena. Sven-Bertil Taube, Eva Dahlgren, Timbuktu och Helena af Sandeberg och 36 andra svenska musiker och skådespelare bjuder generöst in och låter oss komma nära. Vilka artister som skulle delta i fotoprojektet var inte bestämt från början. Man började med ett par kontakter och förlitade sig på att varje person som ställde upp skulle lämna över stafettpinnen till en ny och intressant artist. Det blev en spännande resa som förutom en stor bredd av medverkande också ledde till ett djup och ett engagemang som genomsyrar hela boken. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186061968
Titel
We can all contribute
Författare
Christian Brandt - Carl-Johan Brandt
Förlag
Fri Tanke Förlag
Utgivningsår
2013
Bandtyp
Inbunden
Mått
275 x 335 mm Ryggbredd 35 mm
Vikt
2440 g
Språk
Svenska
Baksidestext
40 artister. Två bröder. En kamera.

We Can All Contribute är årets snyggaste och mest inspirerande fotobok, en exklusiv samling porträtt av svenska artister med stora hjärtan.

Bröderna Christian och Carl-Johan Brandt, till vardags läkare respektive ekonom, har under två års tid porträtterat 40 svenska artister i ett unikt projekt. Det som började som en vild idé resulterade i en ambitiös och vacker fotobok där samtliga inblandade har ställt upp helt utan ersättning för att därigenom stödja Läkare utan gränser. De vackra fotona samsas med personliga texter skrivna av artisterna själva, utdrag från låttexter och anekdoter från mötena. Sven-Bertil Taube, Eva Dahlgren, Timbuktu och Helena af Sandeberg och 36 andra svenska musiker och skådespelare bjuder generöst in och låter oss komma nära.

Vilka artister som skulle delta i fotoprojektet var inte bestämt från början. Man började med ett par kontakter och förlitade sig på att varje person som ställde upp skulle lämna över stafettpinnen till en ny och intressant artist. Det blev en spännande resa som förutom en stor bredd av medverkande också ledde till ett djup och ett engagemang som genomsyrar hela boken.
Ytterligare författare: Brandt, Christian
Ytterligare författare: Brandt, Carl-Johan
Ytterligare designers: Johansson, Pär