Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
När Sovjets murar plötsligt föll : personliga berättelser från Livets Ords missionärer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178669073
Titel
När Sovjets murar plötsligt föll : personliga berättelser från Livets Ords missionärer
Författare
Åkerhielm, Christian
Förlag
Livets Ords Förlag
Utgivningsår
2013
Omfång
317 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 232 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
619 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När Sovjets murar plötsligt föll öppnades en historisk väg för evangeliet!

Sovjetunionens öppnande på slutet på 1980-talet och dess upplösning 1991 var en av den moderna historiens verkligt stora händelser. Också i missionshistoriskt hänseende var detta något oerhört betydelsefullt.

När Sovjets murar plötligt föll låter oss färdas tillbaka till det tidiga nittiotalet och slå följe med några av de skandinaviska män och kvinnor som var villiga att gå in i den unika dörr som öppnades. Deras beslut kom att definiera dem som människor och fick betyda oerhört mycket för de människor de nådde med evangelium.

Här återges i deras egna ord, och på ett levande sätt, dessa missionärers iver, kulturkrockar, umbäranden och trosvissa överlåtelse till Gud. Vi får följa dem genom smärta och sorg, i sibirisk vinterköld och i storstädernas betongdjungler. Vi får också möta våldsamma kriminella, paranoida säkerhetspoliser, hängivna ungdomar och överflödande generösa och varmhjärtade ryssar.

Detta är en spännande och gripande bok och läsaren bör förvarnas: Det finns en risk att den kan vara både svår att lägga ifrån sig och komma att utmana dig på djupet av ditt liv!

”I denna bok berättar några av dessa pionjärmissionärer med egna ord sina historier. De fick vara med om helt unika erfarenheter. Ofta var det mycket dramatiskt och de skulle kunna berätta så mycket mer än vad som återfinns i denna bok!

Andra skulle också kunna fylla i och ge sin del av historien. Så mycket hände på så kort tid att det skulle vara omöjligt att berätta allt i en enda bok. Men här återger vi några exempel på hur det var att vara missionär i Ryssland och före detta Sovjetunionen i detta unika skede.”

Ur förordet