Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Cecilia är på väg

Cecilia är på väg

Förlagsny inbunden bok. Lindelöws bokförlag. 2016. 156 sidor.

Cecilia är på väg är en relationsroman om Tomas och Cecilia. De håller liv i en kärlekshistoria som både tar fart och bleknar. Oklart vart den är på väg. Här finns den starka längtan efter att äntligen få allt att fungera. Här finns tidvis också en annan kvinna, Marie. Tomas som är brevbärare drömmer om att bli författare. Drömmarna finns hela tiden om att bli vän med livet.

Christer Johansson är uppvuxen i Ljungskile, arbetar nu som chef i den psykiatriska öppenvården i Uddevalla. Han utbildade sig från början till sjuksköterska och har hela tiden varit intresserad av hur människor hittar sin väg tillbaka eller vidare, trots besvärande psykiskt mående. Han skriver på sin fritid kåserier och reseskildringar. 2014 debuterade han med skrönan På andra sidan drömmarna och Cecilia är på väg är hans andra bok.

Direkt från förlaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789187291609
Titel
Cecilia är på väg
Författare
Johansson, Christer
Förlag
Lindelöws bokförlag
Utgivningsår
2016
Omfång
156 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 215 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
360 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Cecilia är på väg är en relationsroman om Tomas och Cecilia. De håller liv i en kärlekshistoria som både tar fart och bleknar. Oklart vart den är på väg. Här finns den starka längtan efter att äntligen få allt att fungera. Här finns tidvis också en annan kvinna, Marie. Tomas som är brevbärare drömmer om att bli författare. Drömmarna finns hela tiden om att bli vän med livet.Christer Johansson är uppvuxen i Ljungskile, arbetar nu som chef i den psykiatriska öppenvården i Uddevalla. Han utbildade sig från början till sjuksköterska och har hela tiden varit intresserad av hur människor hittar sin väg tillbaka eller vidare, trots besvärande psykiskt mående. Han skriver på sin fritid kåserier och reseskildringar. 2014 debuterade han med skrönan På andra sidan drömmarna och Cecilia är på väg är hans andra bok.