Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
PRAKTISKT JAKTSKYTTE
PRAKTISKT JAKTSKYTTE PRAKTISKT JAKTSKYTTE PRAKTISKT JAKTSKYTTE PRAKTISKT JAKTSKYTTE PRAKTISKT JAKTSKYTTE PRAKTISKT JAKTSKYTTE

PRAKTISKT JAKTSKYTTE

Inbunden bok Rabén & Sjögren. 1991. 199 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. ytmärken på omslaget.) – Se fler bilder! –– Den tid man verkligen använder sitt vapen vid jakt kan räknas i sekunder. Då kräver viltet och omständig-heterna all vår uppmärksamhet och någon tid att tänka på praktiska detaljer finns inte. Praktiskt jaktskytte handlar främst om hur du kan undvika sådant som ställer till förtret när du minst önskar.

• Till praktiskt jaktskytte hör att kunna skaffa sig goda vapen, men det är ingen enkel sak, varken för nybörjaren eller för den erfarne jägaren. "Konsten att köpa ett begagnat vapen" är ett unikt kapitel i Praktiskt jaktskytte. Här får läsaren tillgång till trettio års samlade erfarenheter om hur man själv hittar och bedömer fel och brister på olika typer av jaktvapen, begagnade som nya, allt mycket rikt och åskådligt illustrerat med bilder och teckningar.

• Kapitlet om skjutteknik utgår inte från tävlingsskytten utan beskriver den teknik och de träningsmetoder som fyller jägarens behov och tar hänsyn till de krav den praktiska jakten ställer.

• Praktiskt jaktskytte är en bok för alla jägare, unga och gamla, män och kvinnor. Den ger inte bara praktiska råd, utan handlar också mycket om hur vi reagerar som jägare, medvetet eller omedvetet, inför vapnet, viltet och jaktsituationen. Allt för att få ut mesta möjliga glädje av jakten. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129616231
Titel
Praktiskt Jaktskytte
Författare
Christer Holmgren
Förlag
JCH Christer Holmgren AB
Utgivningsår
1991
Omfång
199 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
225 x 278 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
399 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den tid man verkligen använder sitt vapen vid jakt kan räknas i sekunder. Då kräver viltet och omständig-heterna all vår uppmärksamhet och någon tid att tänka på praktiska detaljer finns inte. Praktiskt jaktskytte handlar främst om hur du kan undvika sådant som ställer till förtret när du minst önskar.

Till praktiskt jaktskytte hör att kunna skaffa sig goda vapen, men det är ingen enkel sak, varken för nybörjaren eller för den erfarne jägaren. "Konsten att köpa ett begagnat vapen" är ett unikt kapitel i Praktiskt jaktskytte. Här får läsaren tillgång till trettio års samlade erfarenheter om hur man själv hittar och bedömer fel och brister på olika typer av jaktvapen, begagnade som nya, allt mycket rikt och åskådligt illustrerat med bilder och teckningar.

Kapitlet om skjutteknik utgår inte från tävlingsskytten utan beskriver den teknik och de träningsmetoder som fyller jägarens behov och tar hänsyn till de krav den praktiska jakten ställer.

Praktiskt jaktskytte är en bok för alla jägare, unga och gamla, män och kvinnor. Den ger inte bara praktiska råd, utan handlar också mycket om hur vi reagerar som jägare, medvetet eller omedvetet, inför vapnet, viltet och jaktsituationen. Allt för att få ut mesta möjliga glädje av jakten.
Ytterligare författare: Holmgren, Christer