Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Guld

Guld

Pocketbok. Brombergs. 1 uppl. 2014. 383 sidor.

Gott skick. Baksidestext: Efter succén med Little Bee kommer här Chris Cleave med en ny stark roman. Guld är den gripande berättelsen om de två vännerna Kate och Zoe som kämpar mot varandra om en guldmedalj i cykling under OS i London. Den hängivna och självuppoffrande Kate har kanske en mer naturlig begåvning för sporten men omständigheterna i hennes liv gör det svårt. Hennes åttaåriga dotter Sophie har haft leukemi och familjen fasar för ett återfall. Den intensiva och distanserade Zoes tvångsmässiga vilja att till varje pris vinna har mer än en gång hotat hennes vänskap med Kate. Kommer hon utnyttja det övertag hon har på grund av Kates privata situation? Läsaren sitter med hjärtat i halsgropen när Chris Cleave undersöker de val vi gör i våra liv när allt som är viktigt står på spel.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173375719
Titel
Guld
Författare
Chris Cleave
Förlag
Brombergs
Utgivningsår
2014
Omfång
383 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
212 g
Språk
Svenska
Baksidestext
»Chris Cleave gör det med en maratonlöpares uthållighet: vässar och spänner och skruvar åt tills det blir helt omöjligt att inte känna sig träffad.«
-Borås Tidning

»...om att göra omänskliga uppoffringar för att nå sina mål,och en skildring av en udda vänskap.«
-Norrköpings Tidningar

Efter succén med Little Bee kommer här Chris Cleave med en ny stark roman. Guld är den gripande berättelsen om de två vännerna Kate och Zoe som kämpar mot varandra om en guldmedalj i cykling under OS i London.

Den hängivna och självuppoffrande Kate har kanske en mer naturlig begåvning för sporten men omständigheterna i hennes liv gör det svårt. Hennes åttaåriga dotter Sophie har haft leukemi och familjen fasar för ett återfall.

Den intensiva och distanserade Zoes tvångsmässiga vilja att till varje pris vinna har mer än en gång hotat hennes vänskap med Kate. Kommer hon utnyttja det övertag hon har på grund av Kates privata situation?

Läsaren sitter med hjärtat i halsgropen när Chris Cleave undersöker de val vi gör i våra liv när allt som är viktigt står på spel.