Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Veterinärerna : Hage, Charlotte

Veterinärerna : Hage, Charlotte

Inbunden bok TV4 AB. 1 uppl. 2005. 160 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789189406483
Titel
Veterinärerna : Hage, Charlotte
Författare
Charlotte Hage
Förlag
TV4 AB
Utgivningsår
2005
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
242 x 283 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
1062 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den här boken handlar om människans kärlek till djuren, om vår omsorg om deras bästa, om att vårda och bli älskad tillbaks. Här skildras möten mellan djur och människa. Precis som i den populära TV4-serien "Veterinärerna" som författaren Charlotte Hage har inspirerats av.
Boken både roar och informerar. Reportage om olika djur, veterinärer och andra djurmänniskor varvas med fakta och goda råd. Visste du att en liten ödla kräver lika mycket omsorg som en stor hund? Du får hjälp att välja ett passande husdjur till just din familj. Du får lära dig hur du förebygger sjukdomar och skador hos ditt älsklingsdjur. God omsorg är ofta den bästa medicinen.
I TV4-serien "Veterinärerna" är det ofta starka känslor och stor dramatik. I boken får du föjla med in bakom kulisserna hos de omtyckta tv-veterinärerna. Du får också återse några av de djur som medverkat. Hur gick det för hunden Bilbo som blev påkörd av två bilar på samma gång? Och för geten Musse som miste de vitala delarna?
I Sverige finns runt tre miljoner sällskapsdjur. Kanske är du en lycklig ägare till ett av dem, kanske funderar du på att bli. Eller drömmer du om att få jobba med djur? Det här är boken för dig och alla andra som gillar djur!

Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.

Charlotte Hage (text) är författare, frilansjournalist och jurist. Som journalist skriver hon oftast om privatekonomi och juridik. Det stora djurintresset visar sig i hennes böcker. Veterinärerna är den femte djurboken, tidigare har hon utkommit med Extramatte finnes, Ring veterinären, Kul med hund samt Mer vild än tam, alla på Rabén & Sjögren Bokförlag.

Jan Lindblad jr (foto) är filmare, fotograf och illustratör med intresset fokuserat på natur och miljö. Han har producerat flera filmer för tv, bland annat dokumentären Med känsla för hästar. Jan Lindblad jr har också producerat cd-romen Den sjungande fågelboken, Boken om Flen samt bildmaterial till ett otal tidningar och trycksaker.