Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Alla delar av dig

Alla delar av dig

Pocketbok. Ordberoende Förlag. 2017.

Nyskick. Förlagsny

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187595561
Titel
Alla delar av dig
Författare
Zweigbergk, Charlotta von
Förlag
Ordberoende Förlag
Utgivningsår
2017
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
170 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När Simon bjuder med sig sex personer till en ö i Stockholms skärgård påstår han att det har med hans forskning att göra. Han vill göra en psykologisk studie på folk som fått nya organ. Men redan första kvällen anar gruppen oråd, Simon beter sig konstigt och de blir väldigt osäkra vad vill han dem egentligen? Är han farlig? Är han galen? Det utsatta läget på en ö längst ut i havsbandet ökar obehaget.
Det stämmer att Simon har en dold agenda, han har ruvat på en hemlig plan i flera år. Frågan är om han kan genomföra den när han samtidigt blivit förälskad i den hemlighetsfulla Elenya.

Alla delar av dig är en relationsthriller. Med värme, humor och en hel del allvar berättas en historia som innehåller såväl passion som kärlek mellan medmänniskor. Två stora frågor avhandlas; Hur långt sträcker sig kärleken när det verkligen gäller? Och vad är egentligen en människa?

"Alla delar av dig är en bok om ett allvarligt ämne skriven med stor värme och humor. Som efterlevande kändes det befriande att läsa den." Anna Jansson, författare

"Skruvat, ljuvligt, viktigt. Inga regler, bara människors lika värde. I alla skepnader, tänk Stephen King. Det gjorde jag!" Lina Forss, författare

"Denna berättelse tar upp ett aktuellt ämne på ett oväntat sätt. Charlotta skapar intressanta personer och öden och lockar till både skratt och reflektion.Jag känner doften av solvarma tallbarr medan jag läser och vill inte sluta." Christina Herrström, dramatiker och Augustnominerad författare.