Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mina år med bin Ladens - biografi

Mina år med bin Ladens - biografi

Pocketbok. Lind & Co. 1 uppl. 2013. 287 sidor.

Mycket gott skick. Catrin Streete är partyprinsessan från Stockholm som plötsligt befann sig mitt i en av världens rikaste och mest inflytelserika familjer. Hon var rådgivare åt överhuvudet Bakr, fästmö åt hans snygge lillebror Saleh och hörde hur det tisslades och tasslades om familjens svarta får Osama.

I Mina år med bin Ladens berättar Catrin om ofattbar lyx och om dubbelmoralen som får bin Laden-männen att vara fromma muslimer i Jeddah, men frossa i vin, kvinnor och sång i London och Paris. Själv stod hon snart inför sitt livs dilemma - skulle hon välja kärleken till Saleh och den guldkantade men begränsade tillvaro han erbjöd henne, eller skulle hon välja friheten? (biografi)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174611496
Titel
Mina år med bin Ladens
Författare
Catrin Streete - Ingrid Carlqvist
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2013
Omfång
287 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
170 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Jag packade ihop pinalerna som jag spritt omkring mig där jag satt i British Airways förstaklassavdelning. Jag hade suttit ensam hela vägen från London, vilket jag var tacksam för eftersom alla som slog sig ner bredvid mig brukade utsätta mig för rena rama korsförhöret om vad jag skulle göra i 'The Kingdom'. Och det var så jobbigt att ständigt ljuga.

Med en lätt suck stålsatte jag mig inför att än en gång behöva gömma mig under abayan. Av alla män i världen, varför hade jag valt att bli förälskad i en från Saudiarabien - islams heliga land."

CATRIN STREETE är Stockholmstjejen som plötsligt befann sig mitt i en av världens rikaste och mest inflytelserika familjer. I Mina år med bin Ladens berättar Catrin om ofattbar lyx, starka vänskapsband och galna upptåg. Hon avslöjar hur en västerländsk kvinna tar sig fram i ett så strikt muslimskt land som Saudiarabien, där kvinnor inte ens får köra bil. Och hon berättar om sitt livs svåraste beslut - kärleken eller friheten.

"Det var länge sedan jag haft så roligt, när jag läst [...] En sån tjej! Huvudet på skaft, en partytjej till max men ändå med självdistans, humor och ironi. Och så hamnar hon i, och berättar allt, om de stormrika Bin Ladens."

Expressen

"Det är en högst fängslande och underhållande bok och vare sig man har tid eller inte så är det sträckläsning som gäller"

Värnamo Nyheter

"I årets kanske mest spännande biografi berättar Catrin om åren med den ökände terroristens bror."

Metro