Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Killar, kompisar och lyckokort

Killar, kompisar och lyckokort

av

Pocketbok. B Wahlströms. 1 uppl. 2006. 172 sidor.

Nyskick. Jag slog mig ner på sittsäcken bredvid henne. Det kändes så bra. Izzie och jag. Jag och Izzie, som pratade om viktiga saker och försökte se in i min framtid. Nå, vad säger korten, madame Rosa? Hm, intressant, mumlade Izzie. Mycket intressant. Kortet som ligger vänt mot dig är Lyckans hjul. Det betyder att ett nytt kapitel väntar. En vändpunkt. Men Lucy är inte redo för något nytt kapitel. Hon uppskattar inte alls förändringarna i sin tillvaro och alla beslut som hon helt plötsligt måste fatta. Lucys bästa kompis Izzie har börjat umgås med den snygga och självsäkra Nesta, men finns det plats för Lucy då? Alla andra verkar veta vem och vad de vill bli. Izzie vill bli en ny Anastacia och Nesta vill bli modell, men Lucy? Medan Nesta och Izzie ser ut som 16-åringar trots att de är 14 kan Lucy lätt passera som 12. Hur ska hon då kunna komma in på filmer med 15-årsgräns och flirta med äldre killar? Men så ser Lucy en ursnygg kille korsa gatan och blir kär. Hon bestämmer sig för att inte stå emot förändringarna längre, i någon del av sitt liv .

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

4 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9132150164
Titel
Killar, kompisar och lyckokort
Författare
Cathy Hopkins
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsdatum
20061005
Omfång
172 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
98 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Jag slog mig ner på sittsäcken bredvid henne. Det kändes så bra. Izzie och jag. Jag och Izzie, som pratade om viktiga saker och försökte se in i min framtid. Nå, vad säger korten, madame Rosa? Hm, intressant, mumlade Izzie. Mycket intressant. Kortet som ligger vänt mot dig är Lyckans hjul. Det betyder att ett nytt kapitel väntar. En vändpunkt. Men Lucy är inte redo för något nytt kapitel. Hon uppskattar inte alls förändringarna i sin tillvaro och alla beslut som hon helt plötsligt måste fatta. Lucys bästa kompis Izzie har börjat umgås med den snygga och självsäkra Nesta, men finns det plats för Lucy då? Alla andra verkar veta vem och vad de vill bli. Izzie vill bli en ny Anastacia och Nesta vill bli modell, men Lucy? Medan Nesta och Izzie ser ut som 16-åringar trots att de är 14 kan Lucy lätt passera som 12. Hur ska hon då kunna komma in på filmer med 15-årsgräns och flirta med äldre killar? Men så ser Lucy en ursnygg kille korsa gatan och blir kär. Hon bestämmer sig för att inte stå emot förändringarna längre, i någon del av sitt liv