Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Dolt i vatten

Dolt i vatten

Inbunden bok. Modernista. 2019. 364 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Hur skulle de ens kunna önska att något vore annorlunda? Erin är dokumentärfilmare på väg att få sitt genombrott. Mark är investeringsrådgivare på en bank, med stora framtidsplaner. De är passionerat förälskade i varandra, nygifta och på idyllisk smekmånad i solen på ön Bora Bora i Franska Polynesien.
Men så förändras allt när Erin och Mark under en dykning gör en chockerande upptäckt i vattnet. De måste bestämma sig för om de ska rapportera det till någon eller inte. Å ena sidan borde de antagligen göra det. Å andra sidan: vem skulle kunna ta skada av att de höll tyst?
Beslutet Erin och Mark fattar sätter igång en kedja av oförutsägbara händelser, med katastrofal utgång...

CATHERINE STEADMAN är en brittisk författare och skådespelerska, bosatt i norra London.Hon är känd för sin medverkan i TV-serier som Downton Abbey och Morden i Midsomer, samt filmer som Mansfield Park. Dolt i vatten är hennes debutroman. Filmrättigheterna har köpts av Reese Witherspoons produktionsbolag, som ligger bakom succéfilmerna Gone Girl och Wild.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177814757
Titel
Dolt i vatten
Författare
Steadman, Catherine
Förlag
Modernista
Utgivningsår
2019
Omfång
364 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
143 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
540 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hur skulle de ens kunna önska att något vore annorlunda? Erin är dokumentärfilmare på väg att få sitt genombrott. Mark är investeringsrådgivare på en bank, med stora framtidsplaner. De är passionerat förälskade i varandra, nygifta och på idyllisk smekmånad i solen på ön Bora Bora i Franska Polynesien.
Men så förändras allt när Erin och Mark under en dykning gör en chockerande upptäckt i vattnet. De måste bestämma sig för om de ska rapportera det till någon eller inte. Å ena sidan borde de antagligen göra det. Å andra sidan: vem skulle kunna ta skada av att de höll tyst? Beslutet Erin och Mark fattar sätter igång en kedja av oförutsägbara händelser, med katastrofal utgång... CATHERINE STEADMAN är en brittisk författare och skådespelerska, bosatt i norra London.Hon är känd för sin medverkan i TV-serier som Downton Abbey och Morden i Midsomer, samt filmer som Mansfield Park. Dolt i vatten är hennes debutroman. Filmrättigheterna har köpts av Reese Witherspoons produktionsbolag, som ligger bakom succéfilmerna Gone Girl och Wild. 
»Bländande debut. Superbt berättad, smart, gripande.« | B. A. Paris, författare till Bakom stängda dörrar»Olidligt spännande, med en knock-out till anslag. Dolt i vatten hade mig i sitt grepp från första mening till sista.« | Riley Sager, författare till De sista flickorna»Intelligent och fängslande thriller. En definitiv bladvändare.« | THE NEW YORK TIMES  »En psykologisk thriller som fångade mig från första sidan. En vild åktur!« | REESE WITHERSPOON »En mörkt glittrande pärla till thriller. Catherine Steadman är en författare att hålla ögonen på.« | KIRKUS REVIEWS »Djärv och fängslande« | PUBLISHERS WEEKLY