Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Allt för hunden . Stora boken om skötsel och omvårdnad

Allt för hunden . Stora boken om skötsel och omvårdnad

Inbunden bok. Natur & Kultur. 2005. 192 sidor.

Nyskick. Den ger lättbegripliga expertråd om de flesta frågor hundägare ställs inför. Den dagliga skötseln, hur man håller hunden frisk, om uppfostran och lydnadsträning, lite om barn och hundar och mycket annat.Att mötas av en fyrbent vän som är utom sig av lycka när man kommer hem finns det något bättre? Skälet till att ha hund är egentligen väldigt enkelt: de flesta familjehundar är fantastiska vänner och kamrater i vått och torrt. Det är ett välkänt faktum att hundar motverkar stress. En hund är lyhörd för sin ägares sinnesstämning, den tröstar dig när du är nedslagen, den lyssnar när du beklagar dig över något. Men för att uppnå en glädjefylld och problemfri relation med sin hund måste man veta en del om hur hunden känner och fungerar. Positiv tvåvägskommunikation och ömsesidig respekt är grundstenarna i ett gott förhållande mellan hund och människa. Om din hund ser dig som en rättvis och positiv flockledare och om du uttrycker dig på ett sätt som hunden förstår, så bejakar den dina önskningar. Du får en väluppfostrad hund som du kan känna dig stolt över.
Denna bok tar upp många aspekter på hundägandet och ger svar på de frågor många familjer ställs inför, bl a vad man ska tänka på om man har andra djur i familjen och om hunden ska följa med på resan.. Absolut nyskick. (200628 DA18)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9127356191
Titel
Allt för hunden : Stora boken om skötsel och omvårdnad
Författare
Caroline Davis
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2005
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
280 x 281 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
1014 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den ger lättbegripliga expertråd om de flesta frågor hundägare ställs inför. Den dagliga skötseln, hur man håller hunden frisk, om uppfostran och lydnadsträning, lite om barn och hundar och mycket annat.
Att mötas av en fyrbent vän som är utom sig av lycka när man kommer hem finns det något bättre? Skälet till att ha hund är egentligen väldigt enkelt: de flesta familjehundar är fantastiska vänner och kamrater i vått och torrt. Det är ett välkänt faktum att hundar motverkar stress. En hund är lyhörd för sin ägares sinnesstämning, den tröstar dig när du är nedslagen, den lyssnar när du beklagar dig över något.
Men för att uppnå en glädjefylld och problemfri relation med sin hund måste man veta en del om hur hunden känner och fungerar. Positiv tvåvägskommunikation och ömsesidig respekt är grundstenarna i ett gott förhållande mellan hund och människa. Om din hund ser dig som en rättvis och positiv flockledare och om du uttrycker dig på ett sätt som hunden förstår, så bejakar den dina önskningar. Du får en väluppfostrad hund som du kan känna dig stolt över.
Denna bok tar upp många aspekter på hundägandet och ger svar på de frågor många familjer ställs inför, bl a vad man ska tänka på om man har andra djur i familjen och om hunden ska följa med på resan.
Översättning Alf Agdler och Bodil von Eichwald