Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ego Woman

Ego Woman

Pocketbok. Norstedts. 2 uppl. 2010. 262 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113027302
Titel
Ego Woman
Författare
Gynning, Carolina
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2010
Omfång
262 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
111 x 178 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
152 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Med stora bröst och blonda lockar blev hon känd. Med mindre bröst och brunt svall blev hon tagen på allvar. Carolina Gynning har lyckats med det som så många före henne gått bet på - att efter dokusåpan ta steget från bimbokändis till hyllad och prisbelönt programledare i tv.

Med inneboende självkänsla och stark övertygelse om att allt är möjligt, har Carolina forsat fram genom Kändissverige och nått en position som är få förunnade i en tid då kändisarnas brinntid är försvinnande kort.
Ego Woman är en fortsättning på Ego Girl och handlar om Carolina Gynnings virvelvindsliknande väg mot toppen, kändisskapet, äran, berömmelsen och de stora pengarna. När Ego Girl kom ut var Carolina egentligen bara känd bland dem som följde Big Brother och läste kvällstidningar - fyra år senare har boken sålt i över 100 000 ex, hon har lett Sveriges största nöjesprogram "Stjärnor på is" på TV4.
I Ego Woman berättar hon sanningen om bråken som satte punkt för Förkväll, avslöjar skandalerna som präglade inspelningen av "I huvudet på Gynning" och förklarar varför hon hoppade mellan TV4 och Kanal5. Hon berättar öppenhjärtigt (som läsarna vant sig vid från hennes extremt populära blogg) om karriären, kärlekslivet och sin livsfilosofi. Carolinas egen "The Secret" - nyckeln till framgång.
Men framgången har ett pris. Carolina känner sig ofta ensam och de hundratusentals läsarna som följer hennes blogg vet att vissa dagar är svarta, tårfyllda och laddade med ångest. Hon kastar sig mellan medier och terapeuter för att hitta lyckan - men finns den? Finns den man som klarar av att leva tillsammans med 100 procent Gynning?!
Ego Woman är, precis som Ego Girl, skriven i samarbete med journalisten Ingrid Carlqvist.