Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Carolas ekokök : mat som smakar på riktigt

Carolas ekokök : mat som smakar på riktigt

Inbunden bok Bokförlaget Langenskiöld. 2008. 191 sidor.

Mycket gott skick. inplastad, stämplad och spår efter etikett inuti. Enhetsporto - Carolas mat gör gott för både kroppen och för jorden. Hon visar dig hur enkelt det är att laga god mat mat som är nyttig, som inte skadar naturen och som är god på riktigt. En av de starkaste trenderna idag är att leva ekochict: på ett sätt som är hållbart och nyttigt. Carolas mat har varit föregångare för den ekochica livsstilen. Våra barn har felaktigt lärt sig att bara onyttig skräpmat smakar gott. Carola Magnusson visar att mat lagad från grunden faktiskt är mycket godare.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789197668057
Titel
Carolas ekokök : mat som smakar på riktigt
Författare
Carola Magnusson
Förlag
Bokförlaget Langenskiöld
Utgivningsår
2008
Omfång
191 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
204 x 254 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
905 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Carola Magnusson är en av de bästa kvinnliga kokboksförfattarna i världen och dessutom mattant. Hon har gjort ekoköket känt och älskat. Hennes anhängare finns bland kräsna matrecensenter, miljömedvetna forskare och bland barnen på Katarina Norra skola, Katarina Södra skola och Alfaskolan i Stockholmsområdet. Orsaken är enkel. Att äta vad Carola Magnusson ställer fram är att uppleva mat på riktigt och på nytt. Kanske beror det på att Carolas mat gör gott för både kroppen och för jorden. Hon visar dig hur enkelt det är att laga god mat mat som är nyttig, som inte skadar naturen och som är god på riktigt. En av de starkaste trenderna idag är att leva ekochict: på ett sätt som är hållbart och nyttigt. Carolas mat har varit föregångare för den ekochica livsstilen. Våra barn har felaktigt lärt sig att bara onyttig skräpmat smakar gott. Carola Magnusson visar att mat lagad från grunden faktiskt är mycket godare. I höst medverkar Carola i TV4s storsatsning "Matakuten". Följ hennes mission varje måndag i tv-rutan och i boken Carolas Ekokök!
Ytterligare fotografer: Bergkrantz, Gunnar
Ytterligare författare: Magnusson, Carola
Ytterligare designers: Thunell, Jan
Ytterligare designers: Thunell, Ann-Marie