Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Konsten att tala med hästar

Konsten att tala med hästar

av

Gott skick. Inb. Fint skick. 2002 Kunde heta konsten att träna sin telepatisk förmåga. Mycket intressanta övningar Hämtning i Helsingborg eller frakt 45kr

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9127354202
Titel
Konsten att tala med hästar
Författare
Muller Lind
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsdatum
20020620
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
375 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den som vill bygga upp en telepatisk kommunikation med sin häst får här ta del av något spännande – hur Carola Lind kommunicerar med hästar och tolkar deras behov, upptäcker sjukdomar och förmedlar kontakten mellan människa och djur. Och hur man själv, steg för steg, lär sig denna konst. Boken förmedlar fascinerande erfarenheter och spännande fallbeskrivningar. Genom dessa kunskaper kan man sedan utveckla sina egna telepatiska krafter och får därmed möjlighet att uppleva nya dimensioner i livet tillsammans med sin häst. Allt vad man behöver för att upprätta direktkontakt med sin häst har man nämligen redan inom sig: sina tankar, sin känsla och sin vilja. En teknik för massage- och stretching till husbehov – som Carola Lind själv utvecklat – redovisas också i den här boken. Boken riktar sig till alla som har häst och alla som vill kunna kommunicera med hästar på ett telepatiskt sätt för att därigenom t ex lösa uppkomna problem. Översättning Kerstin Backman Carola Lind, född i Malmö, är djurtolkare och ridlärare. Hon håller kurser i djurkommunikation, healing och mental träning i såväl Sverige som Tyskland, där hennes fackkunskaper och råd är mycket uppskattade av både hästuppfödare och -sportutövare. Karin Müller är tyska och författare till flera hästböcker. Hon har följt Carola Lind i hennes arbete och det beskriver hon i denna bok, som redan givits ut i Tyskland.