Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kaninen som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186749002
Titel
Kaninen som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga
Författare
Forssén Ehrlin, Carl-Johan
Förlag
Ehrlin Förlag
Utgivningsår
2011
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
214 x 304 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
410 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Trötta föräldrar och barn världen över, detta är boken ni har väntat på!
Godnattsagan Kaninen som så gärna ville somna är boken som blivit ett bästsäljande fenomen som toppat bästsäljarlistor i flera länder, översatt till 45 språk och lovordas av föräldrar världen över. Läs även den andra boken i serien: Elefanten som så gärna ville somna.

Denna banbrytande internationella bästsäljare kommer med säkerhet att göra nattningsrutinen till en kärleksfull avslutning på dagen. Med hjälp av en innovativ skrivteknik kommer ditt barn att slappna av och få en lugn stund när det är dags att sova.

Kämpar du med att få ditt barn att somna?
Gå med föräldrar över hela världen som har anammat Kaninen som så gärna ville somna som en naturlig del av nattningsrutinerna.

När Kalle Kanin inte kan somna, tar mamma Kanin med honom att träffa farbror trollkarl som vet precis vad de ska göra för att somna. Ditt barn kommer att följa med Kalle Kanin på hans resa när de träffar olika karaktärer som hjälper dem att vaggas till sömns tillsammans med deras nya vänner.

Beteendevetare Carl-Johan Forssén Ehrlins enkla berättelse använder ett unikt och distinkt språkmönster som kommer att hjälpa ditt barn att slappna av och somna på kvällen eller vid sovstund under dagen.

Ta tillbaka kvällen och underlätta nattningen idag!

Citat från några av alla nöjda läsare:
Tack så oerhört mycket för att ni skrivit den här boken! Mina annars så svårsövda barn 5 och 7 år somnar nu på knappt en kvart! Jag är helt lyrisk! Tack igen, ni har räddat mina kvällar!
Linn Wallman

Tack för en nästintill magisk bok! Vi läser den som sista bok för kvällen och hittills har min dotter 4 år somnat innan sidan fyra. Jag trodde hon skulle vägra den när hon märkte att hon somnade men istället frågar hon efter den på kvällen för hon somnar så skönt säger hon. Jag kommer köpa ett ex till alla vänner som får barn!
Helena Levén

Ta till sagan om Kaninen som så gärna ville somna när det hänt eller ska hända spännande saker eller annat som tillfälligt gör det svårt att somna.
Mikael Odhage, leg. psykolog

The most peaceful bedtime we have had in months!
Daily Mail

Tired parents of planet earth this is what you've been waiting for... If you don't already have a copy, you need to order one quick sharp!
Metro