Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Tjockare än vatten

Tjockare än vatten

Pocketbok Pocketförlaget. 1 uppl. 2015. 387 sidor.

Nära nyskick. En rad dräpta katter, omsorgsfullt utplacerade i anslutning till vatten, väcker känslor i Stockholms södra förorter. Men när en respekterad psykolog hittas dränkt och stympad i sitt eget badkar får Conny Sjöberg och hans team annat att tänka på. Efter ett fall på tjugofem meter hamnar en man på framrutan till en bil, och utredningsarbetet tar en ny vändning. Spåren pekat mot en serie bestialiska handlingar i det förflutna, och så småningom går det upp för de inblandade att en ny katastrof väntar om hörnet. Medan klockan tickar rivs gamla sår upp, inte minst för några av poliserna själva. Tjockare än vatten är den sjunde, fristående boken i Carin Gerhardsens framgångsrika serie om Hammarbypolisen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789175790992
Titel
Tjockare än vatten
Författare
Carin Gerhardsen
Förlag
Pocketförlaget
Utgivningsår
2015
Omfång
387 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
222 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En rad dräpta katter, omsorgsfullt utplacerade i anslutning till vatten, väcker känslor i Stockholms södra förorter. Men när en respekterad psykolog hittas dränkt och stympad i sitt eget badkar får Conny Sjöberg och hans team annat att tänka på. Efter ett fall på tjugofem meter hamnar en man på framrutan till en bil, och utredningsarbetet tar en ny vändning. Spåren pekat mot en serie bestialiska handlingar i det förflutna, och så småningom går det upp för de inblandade att en ny katastrof väntar om hörnet. Medan klockan tickar rivs gamla sår upp, inte minst för några av poliserna själva. Tjockare än vatten är den sjunde, fristående boken i Carin Gerhardsens framgångsrika serie om Hammarbypolisen. En hisnande thriller om det omöjliga i att göra sig fri från de drifter och demoner som formar och jagar oss genom livet. Tjockare än vatten utsågs av Apple/iTunes till bästa svenska skönlitterära bok 2014. "Före detta matematikern Carin Gerhardsen har med sju deckare (Hammarbyserien) i bokbagaget seglat upp som en av Sveriges deckardrottningar." Caroline Engvall, Metro Göteborg "Nagelbitande spännande..." UNT "Spänning kring vatten med originellt grepp." Ica-kuriren Jag har väntat länge på att någon deckarförfattare ska fånga mig på samma sätt som Stieg Larsson. Nu har jag hittat Carin Gerhardsen och hennes deckarserie om kriminalassistenten Petra Westmans arbete på Hammarby polisstation." Efva Attling, Styleby "Intrigen är intelligent, vändningarna många och när man tror sig veta hur allt hänger ihop visar det sig att man misstagit sig totalt. Tack och lov." Norran