Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
ALLT DU BEHÖVER VETA OM KATTER

ALLT DU BEHÖVER VETA OM KATTER

Inbunden bok Läsförlaget AB. Första svenska uppl. 2009. 384 sidor.

Nyskick. ALLT DU BEHÖVER VETA OM KATTER är en uttömmande och rikt illustrerad handbok som öppnar många dörrar till kattens fascinerande värld. Författare är kattexperten och kattägaren Candida Frith-Mcdonald som utförligt redogör för kattens evolution från förhistorisk tid till dagens moderna rasutställningar. Boken täcker olika aspekter av kattens relation till människan, och vi får veta hur katten övergick från rollen som råttjägare i den antika världen till dagens funktion som omhuldat sällskapsdjur.
Bokens utförliga bildmaterial tydliggör kattens skönhet och mångfald, vare sig det handlar om spektakulära raskatter eller vanliga bondkatter. Bokens tydligt illustrerade kapitel om de olika raserna framställer i detalj världens alla kattraser, hjälper läsaren att urskilja och identifiera dem, samt ger en fascinerande redogörelse för de olika rasernas tillkomst och utveckling.
De inledande avsnitten redogör för allt den entusiastiske kattägaren eller kattälskaren behöver veta om sitt favoritdjur: livscykel, beteende, anatomi samt utförliga råd om skötsel och omvårdnad. Här får du veta hur man bäst handskas med olika former av beteendeproblem, hur man förbereder katten inför en utställning och hur man väljer den katt som bäst passar ens livsstil och situation. Boken är full av spännande information och är en perfekt vägledning till världens mest populära husdjur. Candida Frith-Mcdonald har arbetat i över tjugo år med utgivning av facklitteratur och läromedel. Hon har varit redaktör och faktagranskare för många böcker om sällskapsdjur och vilda djur och har nyligen varit medförfattare till rasguider om både hundar och katter. Själv har hon alltid en svart katt: det började med en övergiven veckogammal kattunge och för närvarande lever hon tillsammans med en bortsprungen katt som hade förstånd att känna igen ett gott hem när han stötte på det.
Boken innehåller beskrivningar av kattraser från hela världen, över 1000 fantastiska bilder samt detaljerade faktarutor och är en oumbärlig bok för alla kattälskare och kattägare.
Svensk översättning: Astrid Grönberg

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789179026707
Titel
Allt du behöver veta om katter
Författare
Candida Frith-Macdonald
Förlag
Läsförlaget
Utgivningsår
2009
Omfång
384 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
225 x 280 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
1785 g
Språk
Svenska