Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Allt du behöver veta om katter

Allt du behöver veta om katter

Inbunden bok.

Nära nyskick. Tukan förlag. Inbunden. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. (bh).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186127510
Titel
Allt du behöver veta om katter
Författare
Candida Frith-Macdonald
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2009
Omfång
384 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
228 x 280 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
1780 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Allt du behöver veta om katter är en uttömmande och rikt illustrerad handbok som öppnar många dörrar till kattens fascinerande värld. Författare är kattexperten och kattägaren Candida Frith-Mcdonald som utförligt redogör för kattens evolution från förhistorisk tid till dagens moderna rasutställningar. Boken täcker olika aspekter av kattens relation till människan, och vi får veta hur katten övergick från rollen som råttjägare i den antika världen till dagens funktion som omhuldat sällskapsdjur.

Bokens utförliga bildmaterial tydliggör kattens skönhet och mångfald, vare sig det handlar om spektakulära raskatter eller vanliga bondkatter. Bokens tydligt illustrerade kapitel om de olika raserna framställer i detalj världens alla kattraser, hjälper läsaren att urskilja och identifiera dem, samt ger en fascinerande redogörelse för de olika rasernas tillkomst och utveckling.

De inledande avsnitten redogör för allt den entusiastiske kattägaren eller kattälskaren behöver veta om sitt favoritdjur: livscykel, beteende, anatomi samt utförliga råd om skötsel och omvårdnad. Här får du veta hur man bäst handskas med olika former av beteendeproblem, hur man förbereder katten inför en utställning och hur man väljer den katt som bäst passar ens livsstil och situation. Boken är full av spännande information och är en perfekt vägledning till världens mest populära husdjur.

Candida Frith-Mcdonald har arbetat i över tjugo år med utgivning av facklitteratur och läromedel. Hon har varit redaktör och faktagranskare för många böcker om sällskapsdjur och vilda djur och har nyligen varit medförfattare till rasguider om både hundar och katter. Själv har hon alltid en svart katt: det började med en övergiven veckogammal kattunge och för närvarande lever hon tillsammans med en bortsprungen katt som hade förstånd att känna igen ett gott hem när han stötte på det.

Boken innehåller beskrivningar av kattraser från hela världen, över 1000 fantastiska bilder samt detaljerade faktarutor och är en oumbärlig bok för alla kattälskare och kattägare.

Mått: 218x278 mm

I serien ingår även titlarna:
Allt du behöver veta om hundar
Allt du behöver veta om hästar