Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Resan inåt : i kontakt med det översinnliga
Resan inåt : i kontakt med det översinnliga Resan inåt : i kontakt med det översinnliga

Resan inåt : i kontakt med det översinnliga

Inbunden bok. Energica Förlag. 2006. 211 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Sparsamt läst, köpt ny.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9185127329
Titel
Resan inåt : i kontakt med det översinnliga
Författare
Persson, Camilla
Förlag
Energica Förlag
Utgivningsår
2006
Omfång
211 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
410 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kunskapen om nära-döden-upplevelsen har spridit sig som en löpeld och i dag använder människor begreppet i sitt dagliga tal. Vi har, inte minst genom Camilla Perssons första bok "Upptäck ditt andra sinne", lärt oss att det inte bara är människor som är nära döden som har dessa fantastiska upplevelser av att lämna kroppen, röra sig genom världar och dimensioner och uppleva djupare aspekter av sig själva, än de trodde var möjligt.

Camilla Persson har personligen mött många utomkroppare, människor som mött sina avlidna anhöriga och andra som fått sitt liv transformerat av outsägliga ljusupplevelser. Fem procent av alla vuxna har haft en nära-döden-upplevelse, ytterligare ett stort antal människor har haft en eller flera spontana ut-ur-kroppen-upplevelser, nästan åttio procent av änkepersoner upplever verkliga möten med sina anhöriga som gått över till den andra sidan.

Camilla Persson delar med sig av både sina egna och andras upplevelser i det översinnligas dimensioner. Hon känner, ser och hör den översinnliga världen.

Resan inåt - i kontakt med det översinnliga är en bok för alla, skriven av en rutinerad utomkroppare, som gör resor både i den vanliga, nyandliga världen och i den översinnliga. Camilla Persson deltar i och granskar några av dessa fenomen, träffar människor som har mångåriga erfarenheter av ut-ur-kroppen-upplevelser och berättar också om några av sina egna upplevelser. Hon inte bara granskar sig själv, sina egna reaktioner och sina egna motiv, förhoppningar och antaganden, utan resonerar också om hur vi alla behöver granska oss själva om vi inte ska gå vilse - både i den här världen och i den översinnliga.