-
Smaker från Fjällbacka
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2008. 176 sidor.
Mycket gott skick. Smärre hanteringsspår på pärmen. Verkar närmast oläst. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137132280
- Titel
- Smaker från Fjällbacka
- Författare
- Läckberg, Camilla
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker kokbok för alla som älskar västkusten!Två saker förenar deckarförfattaren Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg. De kommer båda från Fjällbacka och de älskar att äta och laga mat. Camillas matintresse har funnits med ända sedan barndomen då det väcktes av fadern. Hon är en hängiven läsare och samlare av kokböcker men tycker även om att experimentera i köket och hitta på egna recept. Christian Hellberg, även känd som Sillen, är en välkänd profil i Fjällbacka sedan sin tid på restaurangen Bryggan. År 2001, då han arbetade på Trädgårn i Göteborg, blev han utsedd till Årets kock och numera arbetar han på lyxkrogen F12 i Stockholm. Nu har Camilla och Christian samarbetat kring ett gemensamt drömprojekt. En kokbok som är en hyllning till barndomens Fjällbacka och den mat som de förknippar med livet på västkusten. De har återvänt till alla sina smultronställen och lagat mat på plats bland kobbar, sjöbodar och fiskebåtar. I Smaker från Fjällbacka delar de med sig av sina favoritrecept. Alltifrån rätter med havets delikatesser till tips på enkel picknickmat och läckra efterrätter. Boken innehåller ca 60 recept och är uppdelad i sju kapitel som alla inleds med en personlig text av Camilla Läckberg. 1. Väderöfjordens delikatesser 2. Picknick på Badholmen3. Lunch i sjöboden 4. Fjällbackas högtider 5. Grillfest på Valön 6. Söta smaker7. Middag i vintermörkretChristian Hellberg, som står för recepten i boken, har tagit fasta på den typ av mat som förknippas med västkusten. Det är mycket fisk och skaldjur, exempelvis Carpaccio på hälleflundra med citrussallad, Örtstekt marulk med rödlöks- och spenatsallad och Ingefärsgravad lax med äpple- och senapssås. Men också spännande grillrecept som Grillat lamm med senapsdipp, Sommarsparris med hollandaise och forellrom och Oxfilé och kryddsmör med purjolöksaska. Västkustens mat är lika god som dess natur är vacker. Dröm dig bort med hjälp av Niklas Bernstones underbara bilder, låt dig inspireras och bjud in vännerna på en middag med smak av salt och sommar.Camilla Läckberg, född 1974, är civilekonom men har sadlat om till författare. Hennes kriminalromaner om författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström i Fjällbacka har sammanlagt sålts i över 2 miljoner exemplar bara i Sverige och gör nu sitt segertåg över världen.Christian Hellberg, född 1972, är en av Sveriges främsta kockar. Efter kockskolan i Uddevalla har han arbetat på välrenommerade restauranger som Bröderna Dahlbom, Restaurang Mannerström, Restaurang Trädgår´n och Melker Anderssons restauranger F12 och Le Rouge i Stockholm.
Bokförlaget Forum 9789137132280 -
Smaker från Fjällbacka
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2008. 175 sidor.
Mycket gott skick. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137132280
- Titel
- Smaker från Fjällbacka
- Författare
- Läckberg, Camilla
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker kokbok för alla som älskar västkusten!Två saker förenar deckarförfattaren Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg. De kommer båda från Fjällbacka och de älskar att äta och laga mat. Camillas matintresse har funnits med ända sedan barndomen då det väcktes av fadern. Hon är en hängiven läsare och samlare av kokböcker men tycker även om att experimentera i köket och hitta på egna recept. Christian Hellberg, även känd som Sillen, är en välkänd profil i Fjällbacka sedan sin tid på restaurangen Bryggan. År 2001, då han arbetade på Trädgårn i Göteborg, blev han utsedd till Årets kock och numera arbetar han på lyxkrogen F12 i Stockholm. Nu har Camilla och Christian samarbetat kring ett gemensamt drömprojekt. En kokbok som är en hyllning till barndomens Fjällbacka och den mat som de förknippar med livet på västkusten. De har återvänt till alla sina smultronställen och lagat mat på plats bland kobbar, sjöbodar och fiskebåtar. I Smaker från Fjällbacka delar de med sig av sina favoritrecept. Alltifrån rätter med havets delikatesser till tips på enkel picknickmat och läckra efterrätter. Boken innehåller ca 60 recept och är uppdelad i sju kapitel som alla inleds med en personlig text av Camilla Läckberg. 1. Väderöfjordens delikatesser 2. Picknick på Badholmen3. Lunch i sjöboden 4. Fjällbackas högtider 5. Grillfest på Valön 6. Söta smaker7. Middag i vintermörkretChristian Hellberg, som står för recepten i boken, har tagit fasta på den typ av mat som förknippas med västkusten. Det är mycket fisk och skaldjur, exempelvis Carpaccio på hälleflundra med citrussallad, Örtstekt marulk med rödlöks- och spenatsallad och Ingefärsgravad lax med äpple- och senapssås. Men också spännande grillrecept som Grillat lamm med senapsdipp, Sommarsparris med hollandaise och forellrom och Oxfilé och kryddsmör med purjolöksaska. Västkustens mat är lika god som dess natur är vacker. Dröm dig bort med hjälp av Niklas Bernstones underbara bilder, låt dig inspireras och bjud in vännerna på en middag med smak av salt och sommar.Camilla Läckberg, född 1974, är civilekonom men har sadlat om till författare. Hennes kriminalromaner om författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström i Fjällbacka har sammanlagt sålts i över 2 miljoner exemplar bara i Sverige och gör nu sitt segertåg över världen.Christian Hellberg, född 1972, är en av Sveriges främsta kockar. Efter kockskolan i Uddevalla har han arbetat på välrenommerade restauranger som Bröderna Dahlbom, Restaurang Mannerström, Restaurang Trädgår´n och Melker Anderssons restauranger F12 och Le Rouge i Stockholm.
Bokförlaget Forum 9789137132280 -
Smaker från Fjällbacka
Inbunden bok. Forum. 1:2 uppl. 2008. 176 sidor.
Mycket gott skick. Mystiskt smaksatta rätter med delikatesser fångade ur havet. Deckardrottningens och kockens kulinariska samarbete halstrar som en gastkramande thriller... Recept. Rikt illustrerad kokbok. Inbunden, halvlinneband med laminatpärm / kartonnage. 8:o. 253x200x läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137132280
- Titel
- Smaker från Fjällbacka
- Författare
- Läckberg, Camilla
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker kokbok för alla som älskar västkusten!Två saker förenar deckarförfattaren Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg. De kommer båda från Fjällbacka och de älskar att äta och laga mat. Camillas matintresse har funnits med ända sedan barndomen då det väcktes av fadern. Hon är en hängiven läsare och samlare av kokböcker men tycker även om att experimentera i köket och hitta på egna recept. Christian Hellberg, även känd som Sillen, är en välkänd profil i Fjällbacka sedan sin tid på restaurangen Bryggan. År 2001, då han arbetade på Trädgårn i Göteborg, blev han utsedd till Årets kock och numera arbetar han på lyxkrogen F12 i Stockholm. Nu har Camilla och Christian samarbetat kring ett gemensamt drömprojekt. En kokbok som är en hyllning till barndomens Fjällbacka och den mat som de förknippar med livet på västkusten. De har återvänt till alla sina smultronställen och lagat mat på plats bland kobbar, sjöbodar och fiskebåtar. I Smaker från Fjällbacka delar de med sig av sina favoritrecept. Alltifrån rätter med havets delikatesser till tips på enkel picknickmat och läckra efterrätter. Boken innehåller ca 60 recept och är uppdelad i sju kapitel som alla inleds med en personlig text av Camilla Läckberg. 1. Väderöfjordens delikatesser 2. Picknick på Badholmen3. Lunch i sjöboden 4. Fjällbackas högtider 5. Grillfest på Valön 6. Söta smaker7. Middag i vintermörkretChristian Hellberg, som står för recepten i boken, har tagit fasta på den typ av mat som förknippas med västkusten. Det är mycket fisk och skaldjur, exempelvis Carpaccio på hälleflundra med citrussallad, Örtstekt marulk med rödlöks- och spenatsallad och Ingefärsgravad lax med äpple- och senapssås. Men också spännande grillrecept som Grillat lamm med senapsdipp, Sommarsparris med hollandaise och forellrom och Oxfilé och kryddsmör med purjolöksaska. Västkustens mat är lika god som dess natur är vacker. Dröm dig bort med hjälp av Niklas Bernstones underbara bilder, låt dig inspireras och bjud in vännerna på en middag med smak av salt och sommar.Camilla Läckberg, född 1974, är civilekonom men har sadlat om till författare. Hennes kriminalromaner om författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström i Fjällbacka har sammanlagt sålts i över 2 miljoner exemplar bara i Sverige och gör nu sitt segertåg över världen.Christian Hellberg, född 1972, är en av Sveriges främsta kockar. Efter kockskolan i Uddevalla har han arbetat på välrenommerade restauranger som Bröderna Dahlbom, Restaurang Mannerström, Restaurang Trädgår´n och Melker Anderssons restauranger F12 och Le Rouge i Stockholm.
Forum 1:2 9789137132280 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137132280
- Titel
- Smaker från Fjällbacka
- Författare
- Läckberg, Camilla
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker kokbok för alla som älskar västkusten!Två saker förenar deckarförfattaren Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg. De kommer båda från Fjällbacka och de älskar att äta och laga mat. Camillas matintresse har funnits med ända sedan barndomen då det väcktes av fadern. Hon är en hängiven läsare och samlare av kokböcker men tycker även om att experimentera i köket och hitta på egna recept. Christian Hellberg, även känd som Sillen, är en välkänd profil i Fjällbacka sedan sin tid på restaurangen Bryggan. År 2001, då han arbetade på Trädgårn i Göteborg, blev han utsedd till Årets kock och numera arbetar han på lyxkrogen F12 i Stockholm. Nu har Camilla och Christian samarbetat kring ett gemensamt drömprojekt. En kokbok som är en hyllning till barndomens Fjällbacka och den mat som de förknippar med livet på västkusten. De har återvänt till alla sina smultronställen och lagat mat på plats bland kobbar, sjöbodar och fiskebåtar. I Smaker från Fjällbacka delar de med sig av sina favoritrecept. Alltifrån rätter med havets delikatesser till tips på enkel picknickmat och läckra efterrätter. Boken innehåller ca 60 recept och är uppdelad i sju kapitel som alla inleds med en personlig text av Camilla Läckberg. 1. Väderöfjordens delikatesser 2. Picknick på Badholmen3. Lunch i sjöboden 4. Fjällbackas högtider 5. Grillfest på Valön 6. Söta smaker7. Middag i vintermörkretChristian Hellberg, som står för recepten i boken, har tagit fasta på den typ av mat som förknippas med västkusten. Det är mycket fisk och skaldjur, exempelvis Carpaccio på hälleflundra med citrussallad, Örtstekt marulk med rödlöks- och spenatsallad och Ingefärsgravad lax med äpple- och senapssås. Men också spännande grillrecept som Grillat lamm med senapsdipp, Sommarsparris med hollandaise och forellrom och Oxfilé och kryddsmör med purjolöksaska. Västkustens mat är lika god som dess natur är vacker. Dröm dig bort med hjälp av Niklas Bernstones underbara bilder, låt dig inspireras och bjud in vännerna på en middag med smak av salt och sommar.Camilla Läckberg, född 1974, är civilekonom men har sadlat om till författare. Hennes kriminalromaner om författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström i Fjällbacka har sammanlagt sålts i över 2 miljoner exemplar bara i Sverige och gör nu sitt segertåg över världen.Christian Hellberg, född 1972, är en av Sveriges främsta kockar. Efter kockskolan i Uddevalla har han arbetat på välrenommerade restauranger som Bröderna Dahlbom, Restaurang Mannerström, Restaurang Trädgår´n och Melker Anderssons restauranger F12 och Le Rouge i Stockholm.
Bokförlaget Forum 9789137132280 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137132280
- Titel
- Smaker från Fjällbacka
- Författare
- Läckberg, Camilla
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker kokbok för alla som älskar västkusten!Två saker förenar deckarförfattaren Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg. De kommer båda från Fjällbacka och de älskar att äta och laga mat. Camillas matintresse har funnits med ända sedan barndomen då det väcktes av fadern. Hon är en hängiven läsare och samlare av kokböcker men tycker även om att experimentera i köket och hitta på egna recept. Christian Hellberg, även känd som Sillen, är en välkänd profil i Fjällbacka sedan sin tid på restaurangen Bryggan. År 2001, då han arbetade på Trädgårn i Göteborg, blev han utsedd till Årets kock och numera arbetar han på lyxkrogen F12 i Stockholm. Nu har Camilla och Christian samarbetat kring ett gemensamt drömprojekt. En kokbok som är en hyllning till barndomens Fjällbacka och den mat som de förknippar med livet på västkusten. De har återvänt till alla sina smultronställen och lagat mat på plats bland kobbar, sjöbodar och fiskebåtar. I Smaker från Fjällbacka delar de med sig av sina favoritrecept. Alltifrån rätter med havets delikatesser till tips på enkel picknickmat och läckra efterrätter. Boken innehåller ca 60 recept och är uppdelad i sju kapitel som alla inleds med en personlig text av Camilla Läckberg. 1. Väderöfjordens delikatesser 2. Picknick på Badholmen3. Lunch i sjöboden 4. Fjällbackas högtider 5. Grillfest på Valön 6. Söta smaker7. Middag i vintermörkretChristian Hellberg, som står för recepten i boken, har tagit fasta på den typ av mat som förknippas med västkusten. Det är mycket fisk och skaldjur, exempelvis Carpaccio på hälleflundra med citrussallad, Örtstekt marulk med rödlöks- och spenatsallad och Ingefärsgravad lax med äpple- och senapssås. Men också spännande grillrecept som Grillat lamm med senapsdipp, Sommarsparris med hollandaise och forellrom och Oxfilé och kryddsmör med purjolöksaska. Västkustens mat är lika god som dess natur är vacker. Dröm dig bort med hjälp av Niklas Bernstones underbara bilder, låt dig inspireras och bjud in vännerna på en middag med smak av salt och sommar.Camilla Läckberg, född 1974, är civilekonom men har sadlat om till författare. Hennes kriminalromaner om författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström i Fjällbacka har sammanlagt sålts i över 2 miljoner exemplar bara i Sverige och gör nu sitt segertåg över världen.Christian Hellberg, född 1972, är en av Sveriges främsta kockar. Efter kockskolan i Uddevalla har han arbetat på välrenommerade restauranger som Bröderna Dahlbom, Restaurang Mannerström, Restaurang Trädgår´n och Melker Anderssons restauranger F12 och Le Rouge i Stockholm.
Bokförlaget Forum 9789137132280 -
Smaker från Fjällbacka
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1:a uppl. 2008. 176 sidor.
Mycket gott skick. Fina fisk och skaldjursrätter från Fjällbacka
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137132280
- Titel
- Smaker från Fjällbacka
- Författare
- Läckberg, Camilla
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker kokbok för alla som älskar västkusten!Två saker förenar deckarförfattaren Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg. De kommer båda från Fjällbacka och de älskar att äta och laga mat. Camillas matintresse har funnits med ända sedan barndomen då det väcktes av fadern. Hon är en hängiven läsare och samlare av kokböcker men tycker även om att experimentera i köket och hitta på egna recept. Christian Hellberg, även känd som Sillen, är en välkänd profil i Fjällbacka sedan sin tid på restaurangen Bryggan. År 2001, då han arbetade på Trädgårn i Göteborg, blev han utsedd till Årets kock och numera arbetar han på lyxkrogen F12 i Stockholm. Nu har Camilla och Christian samarbetat kring ett gemensamt drömprojekt. En kokbok som är en hyllning till barndomens Fjällbacka och den mat som de förknippar med livet på västkusten. De har återvänt till alla sina smultronställen och lagat mat på plats bland kobbar, sjöbodar och fiskebåtar. I Smaker från Fjällbacka delar de med sig av sina favoritrecept. Alltifrån rätter med havets delikatesser till tips på enkel picknickmat och läckra efterrätter. Boken innehåller ca 60 recept och är uppdelad i sju kapitel som alla inleds med en personlig text av Camilla Läckberg. 1. Väderöfjordens delikatesser 2. Picknick på Badholmen3. Lunch i sjöboden 4. Fjällbackas högtider 5. Grillfest på Valön 6. Söta smaker7. Middag i vintermörkretChristian Hellberg, som står för recepten i boken, har tagit fasta på den typ av mat som förknippas med västkusten. Det är mycket fisk och skaldjur, exempelvis Carpaccio på hälleflundra med citrussallad, Örtstekt marulk med rödlöks- och spenatsallad och Ingefärsgravad lax med äpple- och senapssås. Men också spännande grillrecept som Grillat lamm med senapsdipp, Sommarsparris med hollandaise och forellrom och Oxfilé och kryddsmör med purjolöksaska. Västkustens mat är lika god som dess natur är vacker. Dröm dig bort med hjälp av Niklas Bernstones underbara bilder, låt dig inspireras och bjud in vännerna på en middag med smak av salt och sommar.Camilla Läckberg, född 1974, är civilekonom men har sadlat om till författare. Hennes kriminalromaner om författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström i Fjällbacka har sammanlagt sålts i över 2 miljoner exemplar bara i Sverige och gör nu sitt segertåg över världen.Christian Hellberg, född 1972, är en av Sveriges främsta kockar. Efter kockskolan i Uddevalla har han arbetat på välrenommerade restauranger som Bröderna Dahlbom, Restaurang Mannerström, Restaurang Trädgår´n och Melker Anderssons restauranger F12 och Le Rouge i Stockholm.
Bokförlaget Forum 1:a 9789137132280 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137132280
- Titel
- Smaker från Fjällbacka
- Författare
- Läckberg, Camilla
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker kokbok för alla som älskar västkusten!Två saker förenar deckarförfattaren Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg. De kommer båda från Fjällbacka och de älskar att äta och laga mat. Camillas matintresse har funnits med ända sedan barndomen då det väcktes av fadern. Hon är en hängiven läsare och samlare av kokböcker men tycker även om att experimentera i köket och hitta på egna recept. Christian Hellberg, även känd som Sillen, är en välkänd profil i Fjällbacka sedan sin tid på restaurangen Bryggan. År 2001, då han arbetade på Trädgårn i Göteborg, blev han utsedd till Årets kock och numera arbetar han på lyxkrogen F12 i Stockholm. Nu har Camilla och Christian samarbetat kring ett gemensamt drömprojekt. En kokbok som är en hyllning till barndomens Fjällbacka och den mat som de förknippar med livet på västkusten. De har återvänt till alla sina smultronställen och lagat mat på plats bland kobbar, sjöbodar och fiskebåtar. I Smaker från Fjällbacka delar de med sig av sina favoritrecept. Alltifrån rätter med havets delikatesser till tips på enkel picknickmat och läckra efterrätter. Boken innehåller ca 60 recept och är uppdelad i sju kapitel som alla inleds med en personlig text av Camilla Läckberg. 1. Väderöfjordens delikatesser 2. Picknick på Badholmen3. Lunch i sjöboden 4. Fjällbackas högtider 5. Grillfest på Valön 6. Söta smaker7. Middag i vintermörkretChristian Hellberg, som står för recepten i boken, har tagit fasta på den typ av mat som förknippas med västkusten. Det är mycket fisk och skaldjur, exempelvis Carpaccio på hälleflundra med citrussallad, Örtstekt marulk med rödlöks- och spenatsallad och Ingefärsgravad lax med äpple- och senapssås. Men också spännande grillrecept som Grillat lamm med senapsdipp, Sommarsparris med hollandaise och forellrom och Oxfilé och kryddsmör med purjolöksaska. Västkustens mat är lika god som dess natur är vacker. Dröm dig bort med hjälp av Niklas Bernstones underbara bilder, låt dig inspireras och bjud in vännerna på en middag med smak av salt och sommar.Camilla Läckberg, född 1974, är civilekonom men har sadlat om till författare. Hennes kriminalromaner om författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström i Fjällbacka har sammanlagt sålts i över 2 miljoner exemplar bara i Sverige och gör nu sitt segertåg över världen.Christian Hellberg, född 1972, är en av Sveriges främsta kockar. Efter kockskolan i Uddevalla har han arbetat på välrenommerade restauranger som Bröderna Dahlbom, Restaurang Mannerström, Restaurang Trädgår´n och Melker Anderssons restauranger F12 och Le Rouge i Stockholm.
Bokförlaget Forum 9789137132280 -
Smaker från Fjällbacka
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2008. 176 sidor.
Mycket gott skick. förråd 50
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137132280
- Titel
- Smaker från Fjällbacka
- Författare
- Läckberg, Camilla
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker kokbok för alla som älskar västkusten!Två saker förenar deckarförfattaren Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg. De kommer båda från Fjällbacka och de älskar att äta och laga mat. Camillas matintresse har funnits med ända sedan barndomen då det väcktes av fadern. Hon är en hängiven läsare och samlare av kokböcker men tycker även om att experimentera i köket och hitta på egna recept. Christian Hellberg, även känd som Sillen, är en välkänd profil i Fjällbacka sedan sin tid på restaurangen Bryggan. År 2001, då han arbetade på Trädgårn i Göteborg, blev han utsedd till Årets kock och numera arbetar han på lyxkrogen F12 i Stockholm. Nu har Camilla och Christian samarbetat kring ett gemensamt drömprojekt. En kokbok som är en hyllning till barndomens Fjällbacka och den mat som de förknippar med livet på västkusten. De har återvänt till alla sina smultronställen och lagat mat på plats bland kobbar, sjöbodar och fiskebåtar. I Smaker från Fjällbacka delar de med sig av sina favoritrecept. Alltifrån rätter med havets delikatesser till tips på enkel picknickmat och läckra efterrätter. Boken innehåller ca 60 recept och är uppdelad i sju kapitel som alla inleds med en personlig text av Camilla Läckberg. 1. Väderöfjordens delikatesser 2. Picknick på Badholmen3. Lunch i sjöboden 4. Fjällbackas högtider 5. Grillfest på Valön 6. Söta smaker7. Middag i vintermörkretChristian Hellberg, som står för recepten i boken, har tagit fasta på den typ av mat som förknippas med västkusten. Det är mycket fisk och skaldjur, exempelvis Carpaccio på hälleflundra med citrussallad, Örtstekt marulk med rödlöks- och spenatsallad och Ingefärsgravad lax med äpple- och senapssås. Men också spännande grillrecept som Grillat lamm med senapsdipp, Sommarsparris med hollandaise och forellrom och Oxfilé och kryddsmör med purjolöksaska. Västkustens mat är lika god som dess natur är vacker. Dröm dig bort med hjälp av Niklas Bernstones underbara bilder, låt dig inspireras och bjud in vännerna på en middag med smak av salt och sommar.Camilla Läckberg, född 1974, är civilekonom men har sadlat om till författare. Hennes kriminalromaner om författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström i Fjällbacka har sammanlagt sålts i över 2 miljoner exemplar bara i Sverige och gör nu sitt segertåg över världen.Christian Hellberg, född 1972, är en av Sveriges främsta kockar. Efter kockskolan i Uddevalla har han arbetat på välrenommerade restauranger som Bröderna Dahlbom, Restaurang Mannerström, Restaurang Trädgår´n och Melker Anderssons restauranger F12 och Le Rouge i Stockholm.
Bokförlaget Forum 9789137132280 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137132280
- Titel
- Smaker från Fjällbacka
- Författare
- Läckberg, Camilla
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker kokbok för alla som älskar västkusten!Två saker förenar deckarförfattaren Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg. De kommer båda från Fjällbacka och de älskar att äta och laga mat. Camillas matintresse har funnits med ända sedan barndomen då det väcktes av fadern. Hon är en hängiven läsare och samlare av kokböcker men tycker även om att experimentera i köket och hitta på egna recept. Christian Hellberg, även känd som Sillen, är en välkänd profil i Fjällbacka sedan sin tid på restaurangen Bryggan. År 2001, då han arbetade på Trädgårn i Göteborg, blev han utsedd till Årets kock och numera arbetar han på lyxkrogen F12 i Stockholm. Nu har Camilla och Christian samarbetat kring ett gemensamt drömprojekt. En kokbok som är en hyllning till barndomens Fjällbacka och den mat som de förknippar med livet på västkusten. De har återvänt till alla sina smultronställen och lagat mat på plats bland kobbar, sjöbodar och fiskebåtar. I Smaker från Fjällbacka delar de med sig av sina favoritrecept. Alltifrån rätter med havets delikatesser till tips på enkel picknickmat och läckra efterrätter. Boken innehåller ca 60 recept och är uppdelad i sju kapitel som alla inleds med en personlig text av Camilla Läckberg. 1. Väderöfjordens delikatesser 2. Picknick på Badholmen3. Lunch i sjöboden 4. Fjällbackas högtider 5. Grillfest på Valön 6. Söta smaker7. Middag i vintermörkretChristian Hellberg, som står för recepten i boken, har tagit fasta på den typ av mat som förknippas med västkusten. Det är mycket fisk och skaldjur, exempelvis Carpaccio på hälleflundra med citrussallad, Örtstekt marulk med rödlöks- och spenatsallad och Ingefärsgravad lax med äpple- och senapssås. Men också spännande grillrecept som Grillat lamm med senapsdipp, Sommarsparris med hollandaise och forellrom och Oxfilé och kryddsmör med purjolöksaska. Västkustens mat är lika god som dess natur är vacker. Dröm dig bort med hjälp av Niklas Bernstones underbara bilder, låt dig inspireras och bjud in vännerna på en middag med smak av salt och sommar.Camilla Läckberg, född 1974, är civilekonom men har sadlat om till författare. Hennes kriminalromaner om författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström i Fjällbacka har sammanlagt sålts i över 2 miljoner exemplar bara i Sverige och gör nu sitt segertåg över världen.Christian Hellberg, född 1972, är en av Sveriges främsta kockar. Efter kockskolan i Uddevalla har han arbetat på välrenommerade restauranger som Bröderna Dahlbom, Restaurang Mannerström, Restaurang Trädgår´n och Melker Anderssons restauranger F12 och Le Rouge i Stockholm.
Bokförlaget Forum 9789137132280 -
Smaker från Fjällbacka
Inbunden bok. Forum. Första uppl. 2008. 176 s. Inbunden. Kartonage,trådbunden. 25x19,5cm. 845 gram.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137132280
- Titel
- Smaker från Fjällbacka
- Författare
- Läckberg, Camilla
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker kokbok för alla som älskar västkusten!Två saker förenar deckarförfattaren Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg. De kommer båda från Fjällbacka och de älskar att äta och laga mat. Camillas matintresse har funnits med ända sedan barndomen då det väcktes av fadern. Hon är en hängiven läsare och samlare av kokböcker men tycker även om att experimentera i köket och hitta på egna recept. Christian Hellberg, även känd som Sillen, är en välkänd profil i Fjällbacka sedan sin tid på restaurangen Bryggan. År 2001, då han arbetade på Trädgårn i Göteborg, blev han utsedd till Årets kock och numera arbetar han på lyxkrogen F12 i Stockholm. Nu har Camilla och Christian samarbetat kring ett gemensamt drömprojekt. En kokbok som är en hyllning till barndomens Fjällbacka och den mat som de förknippar med livet på västkusten. De har återvänt till alla sina smultronställen och lagat mat på plats bland kobbar, sjöbodar och fiskebåtar. I Smaker från Fjällbacka delar de med sig av sina favoritrecept. Alltifrån rätter med havets delikatesser till tips på enkel picknickmat och läckra efterrätter. Boken innehåller ca 60 recept och är uppdelad i sju kapitel som alla inleds med en personlig text av Camilla Läckberg. 1. Väderöfjordens delikatesser 2. Picknick på Badholmen3. Lunch i sjöboden 4. Fjällbackas högtider 5. Grillfest på Valön 6. Söta smaker7. Middag i vintermörkretChristian Hellberg, som står för recepten i boken, har tagit fasta på den typ av mat som förknippas med västkusten. Det är mycket fisk och skaldjur, exempelvis Carpaccio på hälleflundra med citrussallad, Örtstekt marulk med rödlöks- och spenatsallad och Ingefärsgravad lax med äpple- och senapssås. Men också spännande grillrecept som Grillat lamm med senapsdipp, Sommarsparris med hollandaise och forellrom och Oxfilé och kryddsmör med purjolöksaska. Västkustens mat är lika god som dess natur är vacker. Dröm dig bort med hjälp av Niklas Bernstones underbara bilder, låt dig inspireras och bjud in vännerna på en middag med smak av salt och sommar.Camilla Läckberg, född 1974, är civilekonom men har sadlat om till författare. Hennes kriminalromaner om författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström i Fjällbacka har sammanlagt sålts i över 2 miljoner exemplar bara i Sverige och gör nu sitt segertåg över världen.Christian Hellberg, född 1972, är en av Sveriges främsta kockar. Efter kockskolan i Uddevalla har han arbetat på välrenommerade restauranger som Bröderna Dahlbom, Restaurang Mannerström, Restaurang Trädgår´n och Melker Anderssons restauranger F12 och Le Rouge i Stockholm.
9789137132280 -
Smaker från Fjällbacka
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. Första uppl. Copyright 2008 Andra tryckningen 2008. 176 s. Inbunden. 25,5x20cm. 775 gram.
Nära nyskick. /nyskick.Slut på förlaget(inbunden uppl.) .
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137132280
- Titel
- Smaker från Fjällbacka
- Författare
- Läckberg, Camilla
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker kokbok för alla som älskar västkusten!Två saker förenar deckarförfattaren Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg. De kommer båda från Fjällbacka och de älskar att äta och laga mat. Camillas matintresse har funnits med ända sedan barndomen då det väcktes av fadern. Hon är en hängiven läsare och samlare av kokböcker men tycker även om att experimentera i köket och hitta på egna recept. Christian Hellberg, även känd som Sillen, är en välkänd profil i Fjällbacka sedan sin tid på restaurangen Bryggan. År 2001, då han arbetade på Trädgårn i Göteborg, blev han utsedd till Årets kock och numera arbetar han på lyxkrogen F12 i Stockholm. Nu har Camilla och Christian samarbetat kring ett gemensamt drömprojekt. En kokbok som är en hyllning till barndomens Fjällbacka och den mat som de förknippar med livet på västkusten. De har återvänt till alla sina smultronställen och lagat mat på plats bland kobbar, sjöbodar och fiskebåtar. I Smaker från Fjällbacka delar de med sig av sina favoritrecept. Alltifrån rätter med havets delikatesser till tips på enkel picknickmat och läckra efterrätter. Boken innehåller ca 60 recept och är uppdelad i sju kapitel som alla inleds med en personlig text av Camilla Läckberg. 1. Väderöfjordens delikatesser 2. Picknick på Badholmen3. Lunch i sjöboden 4. Fjällbackas högtider 5. Grillfest på Valön 6. Söta smaker7. Middag i vintermörkretChristian Hellberg, som står för recepten i boken, har tagit fasta på den typ av mat som förknippas med västkusten. Det är mycket fisk och skaldjur, exempelvis Carpaccio på hälleflundra med citrussallad, Örtstekt marulk med rödlöks- och spenatsallad och Ingefärsgravad lax med äpple- och senapssås. Men också spännande grillrecept som Grillat lamm med senapsdipp, Sommarsparris med hollandaise och forellrom och Oxfilé och kryddsmör med purjolöksaska. Västkustens mat är lika god som dess natur är vacker. Dröm dig bort med hjälp av Niklas Bernstones underbara bilder, låt dig inspireras och bjud in vännerna på en middag med smak av salt och sommar.Camilla Läckberg, född 1974, är civilekonom men har sadlat om till författare. Hennes kriminalromaner om författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström i Fjällbacka har sammanlagt sålts i över 2 miljoner exemplar bara i Sverige och gör nu sitt segertåg över världen.Christian Hellberg, född 1972, är en av Sveriges främsta kockar. Efter kockskolan i Uddevalla har han arbetat på välrenommerade restauranger som Bröderna Dahlbom, Restaurang Mannerström, Restaurang Trädgår´n och Melker Anderssons restauranger F12 och Le Rouge i Stockholm.
9789137132280
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn