Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kvinnorna som slutade banta - mat, motion, mindfulness efter 45

Kvinnorna som slutade banta - mat, motion, mindfulness efter 45

Bokförlaget Forum. 2011. Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick. Omslaget lite stött och en cm reva på baksidans överkant. 384 g.
Mat, motion och mindfulness efter 45
Vill du fortsätta att vara snygg, stark och glad efter 45? Här får du de bästa råden om maten och träningen, om vikten av vila och meditation, om mindfulness i vardagen, om lust och glädje - om att våga göra det som du behöver just nu. Lotta Byqvist och Anna Langer är kvinnorna som slutade banta. I stället för att tipsa om mirakelkurer och quick fix berättar de om sig själva och visar hur också du kan ge plats åt de viktiga byggstenarna i ditt nya sunda liv.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789137136325
Titel
Kvinnorna som slutade banta : mat, motion, mindfulness efter 45
Författare
Byqvist, Lotta
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2011
Omfång
233 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
143 x 220 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
384 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det här är boken för dig som vill fortsätta att vara snygg, stark och glad efter 45. För det är då det händer. Kroppen ställer om sig och förbereder sig på en ny fas. Nu är det dags att bryta gamla mönster och ge sig in i andra halvlek med rätt fokus.Här får du de bästa och mest realistiska råden om maten och träningen, om vikten av vila och meditation, om mindfulness i vardagen, om lust och glädje – om att våga göra det som just du behöver just nu.Några smakprov ur boken:Förändringar i kroppen efter 45Blunda och hoppa – eller stelna och bli gammal i förtidSkippa skräpet – ge din kropp vettiga livsmedelLördag hela veckan – när barnen har flytta ut och du kan leva la dolce vita varje dag …Den perfekta träningsmixen – vägen till en starkare kroppVåga yoga – eller testa lite qigongMeditera mera – och fånga dagenOch hur ska jag få tid över till allt det nya? Så löser du den enkla ekvationen!Sov dig yngre, vackrare och smalare!Tillbaka till naturen – ta hand om det friska i dig!Och glöm inte att du är hetare än någonsin – helt enkelt för att du och dina medsystrar aldrig haft några planer på att sluta vara heta. Se bara på Madonna, Sharon Stone och Sandra Bullock!