Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Cromwells huvud : antropologisk komedi

Cromwells huvud : antropologisk komedi

Inbunden bok Stockholm : Bonnier. 1998. 336 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Den unga svenskan Malin kommer som au pair till en akademisk småbarnsfamilj i Cambridge, samtidigt som en medelålders svensk antropolog anländer för att gästforska vid ett av stadens college. Båda möter en ny och exotisk värld. Malin är för första gången hemifrån och ska ta ansvar för både små barn och sig själv, tackla frihetens krav och lockelser och bli vuxen. GG har flytt sin krisartade tillvaro i Sverige, men tycks hamna ur askan i elden: innanför collegemurarna försiggår mystiska intriger med dödlig utgång, mot en bakgrund av uråldriga ceremonier med rötter i tradition och historia. Malins och GG:s vägar korsas allt oftare, i denna brokiga antropologiska komedi där man ena stunden tror sig läsa en deckare av klassiskt engelskt snitt för att i nästa dras in i en virvel av förvecklingar som kunde höra hemma hos Alice i Underlandet.

Omslagsformgivare: Marina Mattsson
Annie Carina Persson Burman, född 22 oktober 1960, är en svensk författare och litteraturvetare, verksam vid Uppsala universitet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9100566535
Titel
Cromwells huvud : antropologisk komedi
Författare
Burman, Carina
Förlag
Stockholm : Bonnier
Utgivningsår
1998
Språk
Svenska