Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Miffy i Stockholm!

Miffy i Stockholm!

Nyskick. Inbunden. Miffy tycker om att resa och lära sig nya saker. Idag ska hon och hennes familj åka till Stockholm - och du får vara med! Följ med när Miffy åker färja till Djurgården och går på Vasamuseet, målar svärd i en vikingaby, spanar på märkliga växter i ett växthus, besöker en gammal skola på Skansen. Och mycket mer! Miffy i Stockholm kan läsas som en vanlig bok, men den fungerar också som en guidebok till Stockholm för barn, oavsett om man bor i Stockholm eller inte. I boken hittar du en mängd nyttig information om de platser Miffy besöker. Rikt illustrerad i färg med fotografier och Dick Brunas teckningar. Dick Brunas böcker är översatta till hela världen.. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185465132
Titel
Miffy i Stockholm!
Författare
Dick Bruna - Hélène Petters
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Utgivningsår
2007
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
201 x 261 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
318 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Miffy tycker om att resa och lära sig nya saker. Idag ska hon och hennes familj åka till Stockholm - och du får vara med! Följ med när Miffy åker färja till Djurgården och går på Vasamuseet, målar svärd i en vikingaby, spanar på märkliga växter i ett växthus, besöker en gammal skola på Skansen. Och mycket mer!

Miffy i Stockholm kan läsas som en vanlig bok, men den fungerar också som en guidebok till Stockholm för barn, oavsett om man bor i Stockholm eller inte. I boken hittar du en mängd nyttig information om de platser Miffy besöker.

Rikt illustrerad i färg med fotografier och Dick Brunas teckningar.

Dick Brunas böcker är översatta till hela världen. Han räknas som en av de främsta skaparna av barnböcker. Han är konstnär, illustratör, författare och bor i Holland. Helene Petters, som skrivit texten, bor i Stockholm.