Mat och måltid : studier i svensk matkultur
Häftad bok. Stockholm : Carlsson. 1988. 230 sidor.
Nära nyskick.
Matvanor och kultursammanhang
Sinnligt och översinnligt i matvärlden
Maten som skiljemärke och föreningslänk
Matberedning (
Syltemjölken och den ekologiska anpassningen
Drickablandning och drickasupa
Stenkakor som kostrelikt
Långkålen i kostkomplexet
FastlagsbuUarnas formspråk 1
Smörlamm — en studie kring form och funktion
Trollkonster vid korvgrytan
Trivsbiten som trickster
Bordsbönen och folkfromheten
Fisklevern och bordsglädjen
Förlagsfakta
- ISBN
- 9177981871
- Titel
- Mat och måltid : studier i svensk matkultur
- Författare
- Bringéus, Nils-Arvid
- Förlag
- Stockholm : Carlsson
- Utgivningsår
- 1988
- Språk
- Svenska