Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Celiaki -att inte tåla gluten  Må bra och ät gott

Celiaki -att inte tåla gluten Må bra och ät gott

Inbunden bok. Prisma. Första uppl. 2006. 136 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Kort presentation av celiaki av Lars Stenhammar. Mycket stor receptdel av Lotta Brink. Rikt illustrerad med receptbilder i färg. Inbunden, trådbunden med hårda, illustrerade pärmar i kartonnage. Vitt ryggsnitt på brun botten. Fotografier: Nisse Peterson.
Varsamt använd. Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9151846209
Titel
Celiaki : att inte tåla gluten : må bra och ät gott
Författare
Brinck, Lotta
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2006
Omfång
136 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
175 x 250 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
529 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ungefär 1 av 100 svenskar har celiaki, det vill säga de tål inte gluten. Det är ett livslångt handikapp och diagnosen drabbar de flesta som ett dråpslag. Men med rätt mat kan man snabbt bli bättre. Den här boken ger inspirerande och god hjälp på vägen.Celiaki är en livslång sjukdom men när diagnosen väl är ställd vänder det. Med rätt mat tillfrisknar tarmen och allmäntillståndet blir de närmaste månaderna bättre. Diffusa krämpor från mage och tarm försvinner, kanske även huvudvärk, värk i skelettet och nedstämdhet.Den här boken förklarar vad celiaki är och visar hur man kommer till rätta med sin sjukdom. Maten är mycket viktig ? både som friskfaktor och som glädjekälla. Här finns exempel på spännande alternativ till pastan, mjölet och andra livsmedel som innehåller gluten. Men även recept på glutenfria varianter av pizza, pannkaka, paj, grovt och mättande bröd, läckra kakor och luftiga efterrätter.Lars Stenhammar, docent och överläkare vid barnklinikerna i Östergötland har forskat och skrivit om celiaki i 30 år. Här beskriver han sjukdomens historia, orsaker, symptom och behandling.För recept, goda livsmedelsval och praktiska matråd står Lotta Brinck ? matjournalist och dietist med ett antal kokböcker bakom sig, de flesta utgivna av Prisma.