Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
ENKLA KNEP FÖR ETT FLÄCKFRITT HEM
ENKLA KNEP FÖR ETT FLÄCKFRITT HEM ENKLA KNEP FÖR ETT FLÄCKFRITT HEM ENKLA KNEP FÖR ETT FLÄCKFRITT HEM ENKLA KNEP FÖR ETT FLÄCKFRITT HEM ENKLA KNEP FÖR ETT FLÄCKFRITT HEM

ENKLA KNEP FÖR ETT FLÄCKFRITT HEM

Häftad bok Bonnier Impact. 2008. 304 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK/FÖRLAGSNY, se fler bilder! – Mjuka pärmar med invikta flikar. – TRÖTT PÅ ATT ägna helgerna åt städning samtidigt som du ändå vill ha rent och snyggt omkring dig? Här finns då lösningen. Bridget Bodoano ger dig tips om hur du under veckans gång med enkla medel kan hålla efter så att helgernas städtid blir så kort som möjligt, och i och med det frisätter tid till annat roligt. Hon ger även tips om vad du bör tänka på för att få rent på olika ställen och hur du kan organisera ditt hem så att det alltid är rent och fräscht.

• Minimera tiden för städning genom små enkla rutiner varje dag.

• Genomgång rum för rum om vad du bör hålla rent och hur.

• Tips om allt från fläckborttagning och hur du svabbar ett golv, till hur du skapar en så allergifri miljö som möjligt. /

Enkla knep för ett fläckfritt hem är den perfekta presentboken, vare sig du köper den till dig själv eller till någon i din närhet. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185605378
Titel
Enkla knep för ett fläckfritt hem
Författare
Bridget Bodoano
Förlag
Bonnier Impact
Utgivningsår
2008
Omfång
304 sidor
Bandtyp
Danskt band
Språk
Svenska
Baksidestext


Trött på att ägna helgerna åt städning samtidigt som du ändå vill ha rent och snyggt omkring dig? Här finns då lösningen. Bridget Bodoano ger dig tips om hur du under veckans gång med enkla medel kan hålla efter så att helgernas städtid blir så kort som möjligt, och i och med det frisätter tid till annat roligt. Hon ger även tips om vad du bör tänka på för att få rent på olika ställen och hur du kan organisera ditt hem så att det alltid är rent och fräscht. 

- Minimera tiden för städning genom små enkla rutiner varje dag
- Genomgång rum för rum om vad du bör hålla rent och hur
- Tips om allt från fläckborttagning och hur du svabbar ett golv, till hur du skapar en så allergifri miljö som möjligt.
Enkla knep för ett fläckfritt hem är den perfekta presentboken, vare sig du köper den till dig shälv eller till någon i din närhet.