Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Konsten att hantera stress och möta förändringar

Konsten att hantera stress och möta förändringar

Natur och kultur 2000. Inbunden, kartonnage180 sidor, 330 gram.

Nyskick. Samhället kännetecknas av ett högt tempo och konkurrens, besparingar och rationaliseringar. Nya och mer avancerade datorprogram introduceras och kräver engagemang och nytänkande. Ett ständigt och ökande informationsflöde strömmar över oss. Detta har fått till följd att allt fler personer känner sig stressade och utbrända.

Den här boken inriktar sig på vad den enskilda människan kan göra för att förbättra sin situation. Författaren har arbetat med tusentals personer som upplevt negativa konsekvenser av olika förändringar som inträffat i deras liv. Utifrån dessa erfarenheter presenteras i boken ett effektivt program som kan användas för att förebygga och motverka negativ stress.

Boken består av två delar. Den första delen beskriver en metod där läsaren själv kan analysera sin livssituation, sina förändrings- och stressmönster. I den andra delen presenteras ett självhjälpsprogram som ger individen bättre förmåga att klara stress och bemästra förändringar.

Personer som följt programmet berättar att de blivit lugnare och mindre stressade, att de börjat tänka mer positivt, att de fått större självtillit och ökad livslust och att de lärt sig lyssna på andra. Som en person sa efteråt: Jag njuter mer av livet!

Boken riktar sig till människor intresserade av personlig utveckling och hälsa. Den passar bra i studiecirklar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9127089312
Titel
Att hantera stress och möta förändringar
Författare
Bosse Angelöw
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2001
Omfång
171 sidor
Bandtyp
Pocket
Vikt
102 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Samhället kännetecknas av ett högt tempo och konkurrens, besparingar och rationaliseringar. Nya och mer avancerade datorprogram introduceras och kräver engagemang och nytänkande. Ett ständigt och ökande informationsflöde strömmar över oss. Detta har fått till följd att allt fler personer känner sig stressade och utbrända. Den här boken inriktar sig på vad den enskilda människan kan göra för att förbättra sin situation. Författaren har arbetat med tusentals personer som upplevt negativa konsekvenser av olika förändringar som inträffat i deras liv. Utifrån dessa erfarenheter presenteras i boken ett effektivt program som kan användas för att förebygga och motverka negativ stress. Boken består av två delar. Den första delen beskriver en metod där läsaren själv kan analysera sin livssituation, sina förändrings- och stressmönster. I den andra delen presenteras ett självhjälpsprogram som ger individen bättre förmåga att klara stress och bemästra förändringar. Personer som följt programmet berättar att de blivit lugnare och mindre stressade, att de börjat tänka mer positivt, att de fått större självtillit och ökad livslust och att de lärt sig lyssna på andra. Som en person sa efteråt: Jag njuter mer av livet! Boken riktar sig till människor intresserade av personlig utveckling och hälsa. Den passar bra i studiecirklar.