Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Iskallt spår / Stephen Booth ; översättning av Carla Wiberg.

Iskallt spår / Stephen Booth ; översättning av Carla Wiberg.

Inbunden bok Publicerad: Malmö : Minotaur, Tillverkad: Finland. Svenska uppl. 2003. 441, [1] sidor.

Nyskick. Deckare; Skönlitteratur: engelska: romaner och noveller: översättningar till: svenska.. ..[Originaltitel: Booth, Stephen: Blood on the tongue.Den tredje boken om poliserna Diane Fry och Ben Cooper. Diane, kriminalinspektör, är nu chef över kriminalassistenten Ben. Intrigen i detta mångfacetterade och komplicerade kriminaldrama binder samman en flygplansolycka 1945 med mord i nuets vintriga Derbyshire. Vältecknade, engelska miljöer med en övertygande människoskildring. Mänskliga tragedier skildras med medkänsla och nyansrikedom] . Kartonnage. Nyskick, . .Mått 14,5 x 21,5 x 3,2 cm. Vikt 650g. Skickas inom 1 -2 dagar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9189380398
Titel
Iskallt spår
Författare
Stephen Booth
Förlag
Minotaur
Utgivningsår
2003
Omfång
442 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
143 x 214 mm Ryggbredd 32 mm
Vikt
595 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Det var knappast det enklaste sättet att begå självmord på – Marie Tennant verkade bara ha krupit ihop i den kalla snön på Irontonguehill och sedan legat kvar tills kroppen var helt täckt av is.
Men det är inte det enda dödsfall som Edendales poliskår ställs inför denna kylslagna januarimånad; i ett gammalt bombplan görs den skrämmande upptäckten av ett spädbarnslik och vid en vägkant hittas kroppen av en okänd man.
  Medan kriminalinspektör Diane Fry behöver all förstärkning hon kan få är kollegan Ben Cooper mer intresserad av att hjälpa den unga kanadensiskan Alison Morrissey. Hon har kommit till Edendale för att få klarhet i vad som egentligen hände då hennes morfar spårlöst försvann en vinterdag 1945. Men är det verkligen värt att ödsla tid på en mer än femtio år gammal händelse, eller är det kanske nödvändigt att gräva i det förflutna för att få svar på dagens gåtor
 Iskallt spår är den tredje, fristående delen i serien med de unga poliserna Ben Cooper och Diane Fry. Stephen Booth föddes 1952 i Lancashire i England, men bor numera tillsammans med sin fru och sina husdjur på en gård i Nottinghamshire. Han upptäckte tidigt att han ville ägna sig åt skrivande i någon form och under 25 år var han verksam som journalist inom ett antal olika områden, bl.a. som kriminalreporter. Hans debutroman Svarta hunden belönades med Barry Award för bästa engelska kriminalroman 2000, och uppföljaren Jungfrudansen har blivit nominerad till en Gold Dagger.