Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Farliga begär : kvinnan mitt i livet : 16 miljonersklubben informerar och inspirerar

Farliga begär : kvinnan mitt i livet : 16 miljonersklubben informerar och inspirerar

Inbunden bok. Prisma. Första upplagan, andra tryckningen uppl. 2006. 233 s. Inbunden. 21x14cm. 480 gram.

Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Mat, spel, shopping, sex, alkohol, tabletter, rökning ? vilken är din drog? Detta är en bok om kvinnors farliga begär, hur de uppstår och dess varningssignaler. I porträttform möter vi både kända och okända kvinnor som utvecklat ett beroende men tagit sig ur det. Här finns också intervjuer med landets främsta kliniker och forskare. Många kvinnor som är högkonsumenter av tabletter och alkohol eller har utvecklat ätstörningar, spel- sex- eller shoppingmissbruk, är kvinnor mitt i livet där ett bruk kan ha tippat över till missbruk. Om farliga begär belyser begäret som sådant, vad som hänt och händer i kroppen rent fysiskt. Boken innehåller inga pekpinnar. Snarare förmedlas lust och glädje att ta tag i situationen samt goda råd om vägar ur missbruk och tillbaka till bruket. Målgruppen är kvinnor som mitt i livet börjat fundera över sina begär och dess konsekvenser. Kvinnor med frågeställningar som: Hur kan jag få ordning på tillvaron?, Behöver jag söka hjälp?, Vad finns det för hjälp att få? Här finns intervjuer med landets främsta kliniker och forskare, som Britt af Klinteberg, Aleksander Perski, Karin Schenck-Gustafsson och Britt-Marie Landgren. Dessutom medverkar skribenter som Märta Tikkanen, Susanne Ljung, Ingela Agardh, Ana Martinez, Eva Rusz, Malena Ivarsson och Lotta Mellberg. Aldrig läst.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151845512
Titel
Farliga begär : kvinnan mitt i livet : 16 miljonersklubben informerar och inspirerar
Författare
Ingemo Bonnier
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2006
Omfång
233 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
135 x 210 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
468 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Mat, spel, shopping, sex, alkohol, tabletter, rökning – vilken är din drog? Detta är en bok om kvinnors farliga begär, hur de uppstår och dess varningssignaler.
I porträttform möter vi både kända och okända kvinnor som utvecklat ett beroende men tagit sig ur det. Här finns också intervjuer med landets främsta kliniker och forskare.

Många kvinnor som är högkonsumenter av tabletter och alkohol eller har utvecklat ätstörningar, spel- sex- eller shoppingmissbruk, är kvinnor mitt i livet där ett bruk kan ha tippat över till missbruk.
Om farliga begär belyser begäret som sådant, vad som hänt och händer i kroppen rent fysiskt. Boken innehåller inga pekpinnar. Snarare förmedlas lust och glädje att ta tag i situationen samt goda råd om vägar ur missbruk och tillbaka till bruket.
Målgruppen är kvinnor som mitt i livet börjat fundera över sina begär och dess konsekvenser. Kvinnor med frågeställningar som: Hur kan jag få ordning på tillvaron?, Behöver jag söka hjälp?, Vad finns det för hjälp att få?

Här finns intervjuer med landets främsta kliniker och forskare, som Britt af Klinteberg, Aleksander Perski, Karin Schenck-Gustafsson och Britt-Marie Landgren. Dessutom medverkar skribenter som Märta Tikkanen, Susanne Ljung, Ingela Agardh, Ana Martinez, Eva Rusz, Malena Ivarsson och Lotta Mellberg.