Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Rockresan : [mat, musik, minnen 1955-2005] / Sören Bondeson, Helena Tovås Persson ; [foto: Helena Tovås Persson ...]

Rockresan : [mat, musik, minnen 1955-2005] / Sören Bondeson, Helena Tovås Persson ; [foto: Helena Tovås Persson ...]

Inbunden bok Stockholm : Wahlström & Widstrand, . Svenska uppl. 2005. 190, [1] sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Matlagning Musikhistoria ; Rockmusiker ; - historia - Sverige - 1900-talet - 2000-talet ; kokbok; Cooking . [Rockresan är en annorlunda matbok och en personlig resa genom svensk mat- och musikhistoria tillsammans med sjutton av Sveriges absolut främsta rockartister]. Kartonnage. Illustrerad .Nyskick. oläst . Mått 23 x 24 x 2 cm. Vikt 800g. Skickas inom 1 -2 dagar.
.. [Sören Bondeson(1956-) är en svensk författare, uppvuxen i Dalarna. Sören Bondeson debuterade som novellist 1989 med samlingen Sent på förmiddagen. Därefter har varit verksam inom olika genrer och skrivit lyrik, romaner och deckare. Tillsammans med Helena Tovås Persson gav Bondeson ut matlagningsboken Rockresan (2005). 2011 nominerades Bondeson till Augustpriset för sin diktsamling En m³ jord. Bondeson har undervisat i ämnet litterär gestaltning samt varit lärare på reklamskola. Helena Tovås Persson (1959-) (författare) arbetar som journalist och fotograf, främst med trädgård men även med inredning och mat. Hon är trädgårdsredaktör på inredningstidningen Hem ljuva hem. Hon svarar också färgfoto i boken Planera din trädgård. - Wiki ] .

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9146210903
Titel
Rockresan : mat, musik, minnen 1955-2005
Författare
Helena Tovås Persson - Sören Bondeson
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2005
Omfång
191 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext


Lär dig laga indiskt med Mikael Rickfors, korvlåda med Jerry Willams eller svamplasagne med Nina Persson och följ med Tomas Ledin på quigong-pass och Dregen på fisketur ...
Rockresan är en annorlunda matbok och en personlig resa genom svensk mat- och musikhistoria tillsammans med sjutton av Sveriges absolut främsta rockartister. Den tar sin början i ett femtiotal som präglades av folkhemstankar och husmanskost och slutar i 00-talets experimentella crossover-kök. Intresset för god mat - att äta och att laga - är något som förenar många artister. Ute på turné blir det nämligen inte så mycket av den varan. I den här boken delar de medverkande artisterna med sig av sina favoritrecept och matminnen. De lagar själva alla rätterna i boken och berättar roliga - eller pinsamma - turnéminnen, anekdoter, skrönor och hågkomster från sin musikaliska uppväxt och karriär.Boken är cirka 200 sidor i LP-format och är rikt illustrerad med nytagna färgbilder och svartvita foton från privata gömmor och arkiv.