Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Projektledning

Projektledning

Häftad bok. Sanoma Utbildning. Tredje uppl. 2008. 403 sidor.

Gott skick. Namnt.*

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789162293185
Titel
Projektledning
Författare
Tonnquist, Bo
Förlag
Sanoma Utbildning
Utgivningsår
2009
Omfång
400 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
500 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Projektledning har en pedagogisk och tydlig struktur som gör att läsaren kan tillgodogöra sig innehållet, utan förkunskaper i projektledning. Boken täcker alla områden som en projektledare bör behärska för att på ett professionellt sätt kunna genomföra projekt.

Projektledning är idag ett högaktuellt område under intensiv utveckling. Att hitta det optimala sättet att styra och leda projekt är en ständig en utmaning. Det kan handla om att finslipa arbetsmetoder, tydliggöra roller och förenkla projektrapportering eller om att visualisera status med hjälp av nya användarvänliga projektverktyg.

Projektledning används idag på de flesta utbildningar i projektledning och många organisationer har valt att använda boken som ett stöd i arbetet med att utveckla den egna kompetensen inom projektledning och för att certifiera projektledare. Boken har en tydlig struktur och avsnitt om projektmetodik varvas med kapitel som behandlar ledarskap och personlig utveckling.Till Projektledning finns också en övningsbok med övningsuppgifter, instuderingsfrågor praktiskt användbara blanketter samt case kopplad till faktabokens olika avsnitt.

Projektledning har dessutom en hemsida med övningar, presentationsmaterial och mallar till både en projektmodell och en uppdragsmodell. Hemsidan rekommenderas som stöd till högskolor och utbildningsföretag som använder denna bok som kurslitteratur.

Författare:
Bo Tonnquist, lärare och konsult med lång erfarenhet av utbildning i projektledning, förändringsledning och marknadsföring. Författaren har också mångårig erfarenhet som projektledare, affärsutvecklare och chef.

Avsedd för:
Studerande på eftergymnasiala utbildningar. Boken kan också användas av praktiskt yrkesverksamma projektledare, egna företagare och företagsledare.