Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Känn igen 25 svampar och bär

Känn igen 25 svampar och bär

Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2011. 32 sidor.

Nyskick. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2012. 32 s. Inbunden. 200 gram. Lär dig känna igen de vanligaste sorterna av svamp och bär. Inte bara några få. Och inte heller jättemånga. Men alldeles tillräckligt många för att du ska känna dig riktigt duktig. 25 stycken! Här kommer fortsättningen på den nya serien moderna naturböcker. Roliga fakta som ger mersmak. I korta texter och med tydliga bilder berättar Björn Bergenholtz om allt från goda karljohansvampar och blåbär till giftiga flugsvampar och ormbär. Om man tänkt äta det som plockas är det extra viktigt att känna igen det man hittar! Vilka är godast att plocka och vilka ska du absolut låta bli? Känner du igen en flugsvamp? Vet du skillnaden mellan en kantarell och en trattkantarell? Hur vet man att det är lingon och inte tranbär som växer där i skogen? Var och när plockar man dem? Och varför heter svampen karljohan? Här finns handfasta tips och råd på skogsutflykten. Faktagranskad av svampexperten Pelle Holmberg. . Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129679014
Titel
Känn igen 25 svampar och bär
Författare
Bergenholtz, Björn
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2011
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
190 x 200 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
198 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lär dig känna igen de vanligaste sorterna av svamp och bär. Inte bara några få. Och inte heller jättemånga. Men alldeles tillräckligt många för att du ska känna dig riktigt duktig. 25 stycken!

Här kommer fortsättningen på den nya serien moderna naturböcker. Roliga fakta som ger mersmak.

I korta texter och med tydliga bilder berättar Björn Bergenholtz om allt från goda karljohansvampar och blåbär till giftiga flugsvampar och ormbär. Om man tänkt äta det som plockas är det extra viktigt att känna igen det man hittar! Vilka är godast att plocka och vilka ska du absolut låta bli?

Känner du igen en flugsvamp? Vet du skillnaden mellan en kantarell och en trattkantarell? Hur vet man att det är lingon och inte tranbär som växer där i skogen? Var och när plockar man dem? Och varför heter svampen karljohan?

Här finns handfasta tips och råd på skogsutflykten.
Faktagranskad av svampexperten Pelle Holmberg.