Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Människan : kroppen och knoppen

Människan : kroppen och knoppen

Häftad bok

Nyskick. Natur & Kultur Läromedel | Utg. 2008 | Häftad | 96 s. | 9789127407084 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska | Ämnesord: Läromedel : biologi | ------ Mer info: SO och NO-böcker för åk 4-6 Kompass är en serie böcker som väcker elevernas intresse för NO och SO. Texterna och bilderna är elevnära, engagerande och berättande. Separata faktasidor tydliggör och förklarar viktiga fakta och begrepp som tas upp i texterna. Böckerna innehåller den viktiga gemensamma grundkursen i respektive ämne och lämnar utrymme till fördjupningar och arbeten efter läraren och elevernas val. Människan - kroppen och knoppen Boken handlar om hur din kropp fungerar, t.ex. skelett, muskler och andning. Men den handlar också om kärlek, kompisar och känslor. Här integreras biologi och samhällskunskap på ett naturligt sätt som ger förståelse för hela människan. Till Människan - Kroppen och knoppen ingår förutom grundboken, en arbetsbok och lärarbok.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127407084
Titel
Människan : kroppen och knoppen
Författare
Lisa Bjärbo
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Utgivningsår
2008
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
190 x 230 mm Ryggbredd 6 mm
Vikt
230 g
Språk
Svenska
Baksidestext
SO och NO-böcker för åk 4-6
Kompass är en serie böcker som väcker elevernas intresse för NO och SO. Texterna och bilderna är elevnära, engagerande och berättande. Separata faktasidor tydliggör och förklarar viktiga fakta och begrepp som tas upp i texterna.
Böckerna innehåller den viktiga gemensamma grundkursen i respektive ämne och lämnar utrymme till fördjupningar och arbeten efter läraren och elevernas val.

Människan - kroppen och knoppen
Boken handlar om hur din kropp fungerar, t.ex. skelett, muskler och andning. Men den handlar också om kärlek, kompisar och känslor. Här integreras biologi och samhällskunskap på ett naturligt sätt som ger förståelse för hela människan. Till Människan - Kroppen och knoppen ingår förutom grundboken, en arbetsbok och lärarbok.

 

 
Ytterligare författare: Bjärbo, Lisa