-
Hett : En amatörs äventyr som köksslav, pasta...
Pocketbok. Albert Bonniers Förlag. 2008. 344 sidor.
Nära nyskick. etikett på fraamsidan
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118686
- Titel
- Hett : en amatörs äventyr som köksslav, pastabagare och slaktarlärling
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 344 sidor
- Bandtyp
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hett är berättelsen om hur en entusiastisk hemmakock överlever eller egentligen försöker överleva i ett restaurangkök. Bill Buford var, förutom skribent, en glad amatör i köket. Hans måltider hade två oförenliga kvaliteter: hög ambition och brist på erfarenhet. Han hade alltid ångrat att han inte jobbat i ett restaurangkök. För tre år sedan öppnade sig en möjlighet: Buford tillfrågades av tidningen the New Yorker att göra ett porträtt på Mario Batali, kändiskocken som driver en av New Yorks finaste restauranger. Han accepterade uppdraget på villkor att Batali lät honom jobba som sin köksslav.I Hett blandas Bufords köksäventyr med den fantastiska historien om Batalis väg till framgång. Här får man inblick i hur det går till bakom kulisserna på den celebra restaurangen och roliga och kärleksfulla utläggningar om varför mat spelar en så viktig roll i livet. Det är, kort och gott, en bok att frossa i.Hett har blivit en stor försäljningsframgång i USA och valts till "best book of the year" av New York Times Book Review.
Albert Bonniers Förlag 9789100118686 -
Hett : en amatörs äventyr som köksslav, pasta...
Pocketbok. Albert Bonniers Förlag. 2008. 344 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118686
- Titel
- Hett : en amatörs äventyr som köksslav, pastabagare och slaktarlärling
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 344 sidor
- Bandtyp
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hett är berättelsen om hur en entusiastisk hemmakock överlever eller egentligen försöker överleva i ett restaurangkök. Bill Buford var, förutom skribent, en glad amatör i köket. Hans måltider hade två oförenliga kvaliteter: hög ambition och brist på erfarenhet. Han hade alltid ångrat att han inte jobbat i ett restaurangkök. För tre år sedan öppnade sig en möjlighet: Buford tillfrågades av tidningen the New Yorker att göra ett porträtt på Mario Batali, kändiskocken som driver en av New Yorks finaste restauranger. Han accepterade uppdraget på villkor att Batali lät honom jobba som sin köksslav.I Hett blandas Bufords köksäventyr med den fantastiska historien om Batalis väg till framgång. Här får man inblick i hur det går till bakom kulisserna på den celebra restaurangen och roliga och kärleksfulla utläggningar om varför mat spelar en så viktig roll i livet. Det är, kort och gott, en bok att frossa i.Hett har blivit en stor försäljningsframgång i USA och valts till "best book of the year" av New York Times Book Review.
Albert Bonniers Förlag 9789100118686 -
Hett – En amatörs äventyr som köksslav, pasta...
Pocketbok. Albert Bonniers Förlag, Bonnier Pocket. 2008. 344 sidor.
Mycket gott skick. En gammal prislapp sitter kvar på baksidan. Spår av borttagen prislapp på framsidan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118686
- Titel
- Hett : en amatörs äventyr som köksslav, pastabagare och slaktarlärling
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 344 sidor
- Bandtyp
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hett är berättelsen om hur en entusiastisk hemmakock överlever eller egentligen försöker överleva i ett restaurangkök. Bill Buford var, förutom skribent, en glad amatör i köket. Hans måltider hade två oförenliga kvaliteter: hög ambition och brist på erfarenhet. Han hade alltid ångrat att han inte jobbat i ett restaurangkök. För tre år sedan öppnade sig en möjlighet: Buford tillfrågades av tidningen the New Yorker att göra ett porträtt på Mario Batali, kändiskocken som driver en av New Yorks finaste restauranger. Han accepterade uppdraget på villkor att Batali lät honom jobba som sin köksslav.I Hett blandas Bufords köksäventyr med den fantastiska historien om Batalis väg till framgång. Här får man inblick i hur det går till bakom kulisserna på den celebra restaurangen och roliga och kärleksfulla utläggningar om varför mat spelar en så viktig roll i livet. Det är, kort och gott, en bok att frossa i.Hett har blivit en stor försäljningsframgång i USA och valts till "best book of the year" av New York Times Book Review.
Albert Bonniers Förlag, Bonnier Pocket 9789100118686 -
Hett : en amatörs äventyr som köksslav, pasta...
Pocketbok. Albert Bonniers Förlag. 2008. 344 sidor.
Mycket gott skick. Tidigare prislappar på baksidan annars fint ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118686
- Titel
- Hett : en amatörs äventyr som köksslav, pastabagare och slaktarlärling
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 344 sidor
- Bandtyp
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hett är berättelsen om hur en entusiastisk hemmakock överlever eller egentligen försöker överleva i ett restaurangkök. Bill Buford var, förutom skribent, en glad amatör i köket. Hans måltider hade två oförenliga kvaliteter: hög ambition och brist på erfarenhet. Han hade alltid ångrat att han inte jobbat i ett restaurangkök. För tre år sedan öppnade sig en möjlighet: Buford tillfrågades av tidningen the New Yorker att göra ett porträtt på Mario Batali, kändiskocken som driver en av New Yorks finaste restauranger. Han accepterade uppdraget på villkor att Batali lät honom jobba som sin köksslav.I Hett blandas Bufords köksäventyr med den fantastiska historien om Batalis väg till framgång. Här får man inblick i hur det går till bakom kulisserna på den celebra restaurangen och roliga och kärleksfulla utläggningar om varför mat spelar en så viktig roll i livet. Det är, kort och gott, en bok att frossa i.Hett har blivit en stor försäljningsframgång i USA och valts till "best book of the year" av New York Times Book Review.
Albert Bonniers Förlag 9789100118686 -
Hett – En amatörs äventyr som köksslav, pasta...
Pocketbok. Albert Bonniers Förlag, Bonnier Pocket. 2008. 344 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118686
- Titel
- Hett : en amatörs äventyr som köksslav, pastabagare och slaktarlärling
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 344 sidor
- Bandtyp
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hett är berättelsen om hur en entusiastisk hemmakock överlever eller egentligen försöker överleva i ett restaurangkök. Bill Buford var, förutom skribent, en glad amatör i köket. Hans måltider hade två oförenliga kvaliteter: hög ambition och brist på erfarenhet. Han hade alltid ångrat att han inte jobbat i ett restaurangkök. För tre år sedan öppnade sig en möjlighet: Buford tillfrågades av tidningen the New Yorker att göra ett porträtt på Mario Batali, kändiskocken som driver en av New Yorks finaste restauranger. Han accepterade uppdraget på villkor att Batali lät honom jobba som sin köksslav.I Hett blandas Bufords köksäventyr med den fantastiska historien om Batalis väg till framgång. Här får man inblick i hur det går till bakom kulisserna på den celebra restaurangen och roliga och kärleksfulla utläggningar om varför mat spelar en så viktig roll i livet. Det är, kort och gott, en bok att frossa i.Hett har blivit en stor försäljningsframgång i USA och valts till "best book of the year" av New York Times Book Review.
Albert Bonniers Förlag, Bonnier Pocket 9789100118686 -
Hett : en amatörs äventyr som köksslav, pasta...
Pocketbok. Albert Bonniers Förlag. Första svenska pocket uppl. 2008. 344 sidor.
Mycket gott skick. Rakt ex, ej läsränder. Inlagan svagt gulnad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118686
- Titel
- Hett : en amatörs äventyr som köksslav, pastabagare och slaktarlärling
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 344 sidor
- Bandtyp
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hett är berättelsen om hur en entusiastisk hemmakock överlever eller egentligen försöker överleva i ett restaurangkök. Bill Buford var, förutom skribent, en glad amatör i köket. Hans måltider hade två oförenliga kvaliteter: hög ambition och brist på erfarenhet. Han hade alltid ångrat att han inte jobbat i ett restaurangkök. För tre år sedan öppnade sig en möjlighet: Buford tillfrågades av tidningen the New Yorker att göra ett porträtt på Mario Batali, kändiskocken som driver en av New Yorks finaste restauranger. Han accepterade uppdraget på villkor att Batali lät honom jobba som sin köksslav.I Hett blandas Bufords köksäventyr med den fantastiska historien om Batalis väg till framgång. Här får man inblick i hur det går till bakom kulisserna på den celebra restaurangen och roliga och kärleksfulla utläggningar om varför mat spelar en så viktig roll i livet. Det är, kort och gott, en bok att frossa i.Hett har blivit en stor försäljningsframgång i USA och valts till "best book of the year" av New York Times Book Review.
Albert Bonniers Förlag Första svenska pocket 9789100118686 -
Hett en amatörs äventyr som köksslav, pastaba...
Pocketbok.
Nära nyskick. Bonnier. 2008. 344 s. 11 x 18cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118686
- Titel
- Hett : en amatörs äventyr som köksslav, pastabagare och slaktarlärling
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 344 sidor
- Bandtyp
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hett är berättelsen om hur en entusiastisk hemmakock överlever eller egentligen försöker överleva i ett restaurangkök. Bill Buford var, förutom skribent, en glad amatör i köket. Hans måltider hade två oförenliga kvaliteter: hög ambition och brist på erfarenhet. Han hade alltid ångrat att han inte jobbat i ett restaurangkök. För tre år sedan öppnade sig en möjlighet: Buford tillfrågades av tidningen the New Yorker att göra ett porträtt på Mario Batali, kändiskocken som driver en av New Yorks finaste restauranger. Han accepterade uppdraget på villkor att Batali lät honom jobba som sin köksslav.I Hett blandas Bufords köksäventyr med den fantastiska historien om Batalis väg till framgång. Här får man inblick i hur det går till bakom kulisserna på den celebra restaurangen och roliga och kärleksfulla utläggningar om varför mat spelar en så viktig roll i livet. Det är, kort och gott, en bok att frossa i.Hett har blivit en stor försäljningsframgång i USA och valts till "best book of the year" av New York Times Book Review.
9789100118686
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn