-
Nytt bröd : baka gott utan gluten
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2014. 143 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband och i skick som ny. Överdådigt rikt, vackert och aptitretande illustrerad med härliga foton i färg. EN BOK I PRESENTSKICK! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785573
- Titel
- Nytt bröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 739 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
Ica Bokförlag 1 9789187785573 -
Nytt bröd : baka gott utan gluten
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2014. 143 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband. Överdådigt rikt, vackert och aptitretande illustrerad med härliga foton i färg. Boken innehåller alla slags matbröd. Med dess hjälp blir det gott och lätt att baka utan gluten. EN BOK I PRESENTSKICK! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785573
- Titel
- Nytt bröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 739 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
Ica Bokförlag 1 9789187785573
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn