Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
SKÄRGÅRDSÖAR OCH FISKEKOBBAR
SKÄRGÅRDSÖAR OCH FISKEKOBBAR SKÄRGÅRDSÖAR OCH FISKEKOBBAR SKÄRGÅRDSÖAR OCH FISKEKOBBAR SKÄRGÅRDSÖAR OCH FISKEKOBBAR SKÄRGÅRDSÖAR OCH FISKEKOBBAR SKÄRGÅRDSÖAR OCH FISKEKOBBAR

SKÄRGÅRDSÖAR OCH FISKEKOBBAR

Inbunden bok Prisma. 2000. 253 sidor.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK! – Se fler bilder! –– (1989–1990 kom en sammanfattande skildring i två delar av Stockholms stora och betagande skärgård.) – Nu är det dags för ett nytt tilltryck, denna gång i ett band. Boken belyser geologi, historia, näringsliv, bebyggelse och trafikförhållanden. Inte minst har de kulturgeografiska aspekterna lyfts fram. Lika mycket uppslagsverk och handbok som vacker presentbok. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151835334
Titel
Skärgårdsöar och fiskekobbar
Författare
Bertil Hedenstierna
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2000
Omfång
253 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
1566 g
Språk
Svenska
Baksidestext
1989-90 kom en sammanfattande skildring i två delar av Stockholms stora och betagande skärgård. Sedan dess har boken kommit i flera upplagor. Nu är det dags för ett nytt tilltryck, denna gång i ett band. Boken belyser geologi, historia, näringsliv, bebyggelse och trafikförhållanden. Inte minst har de kulturgeografiska aspekterna lyfts fram. Lika mycket uppslagsverk och handbok som vacker presentbok.