Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Bullens klassiska kokbok

Bullens klassiska kokbok

Inbundna böcker. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 322 sidor.

Erik "Bullen" Berglund (1887-1963) förknippas kanske numera mest med den klassiska konserverade pilsnerkorven, men Bullen var förutom skådespelare också en mycket kunnig kock, utbildad vid Le Chapon fin i Bordeaux och Claridges Hôtel i Paris. Han arbetade på Grand Hôtel i Stockholm och gav ut tre kokböcker.

Detta är en nyutgåva av Bullens klassiska kokbok från 1930 och innehåller mer än 500 recept. Ingenting i texten är ändrat sedan originalutgåvan och varje ingrediens är skriven på ny rad på Bullens karaktäristiska vis.

Recepten är till största delen inriktade på husmanskost men innehåller också kulinariska läckerheter. Korvrecept blandas med tips om rysk kaviar.

Bullens klassiska kokbok är en ovärderlig inspirationskälla för alla som vill njuta av de genuint klassiska maträtterna. En kultbok som i högsta grad är användbar än idag.

Förlagsfakta

ISBN
9789132329388
Titel
Bullens klassiska kokbok
Författare
Berglund - Erik - Berglund - Elsa
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2003
Omfång
322 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
235 x 230 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
1004 g
Språk
Svenska