Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Glimtar av Lund med omnejd

Glimtar av Lund med omnejd

Inbunden bok Kultursmedjan Lundensis. 2008. 160 sidor.

Nyskick. Lunds kommuns mångfald speglas i denna bok.Vi berättar om händelser, personer miljöer och mycket mer i de östra byarna. Specialkapitlen i boken handlar om P7-Revingehed och om Rögle kloster. Intressanta händelser speglas i ord och bild. Boken har många olika kapitel och ett rikt och unikt bildgalleri. De 160 sidorna innehåller mycket spännande material från Lund, med visst tyngpunkt på byarna. Ambitionen är att presentera en mångsidig och spännande dokumentation med anekdoter, berättelser och ovanliga uppgifter..LaminatbandRikt fotoillustrterad i s/v och färg.Format 25,7x 24 cm.Vikt 1000 g.Språk:Svenska.Absolut nyskick.(vel so 190605)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9197455660
Titel
Förlag
Kultursmedjan Lundensis
Utgivningsår
2008
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
23 x 25 mm
Språk
Svenska
Baksidestext
Lunds kommuns mångfald speglas i denna bok.Vi berättar om händelser, personer miljöer och mycket mer i de östra byarna. Specialkapitlen i boken handlar om P7-Revingehed och om Rögle kloster. Intressanta händelser speglas i ord och bild. Boken har många olika kapitel och ett rikt och unikt bildgalleri. De 160 sidorna innehåller mycket spännande material från Lund, med visst tyngpunkt på byarna. Ambitionen är att presentera en mångsidig och spännande dokumentation med anekdoter, berättelser och ovanliga uppgifter.