Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Superhero collection - 4-disc Box: X-Men; X-Men 2; Elektra; Daredevil

Superhero collection - 4-disc Box: X-Men; X-Men 2; Elektra; Daredevil

DVD.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. Samlingsbox med fyra superhjälte-filmer. Action/Science Fiction. Svensk utgåva, text även på flera andra språk.
DAREDEVIL - Director's Cut: 2003. 128 minuter. Action, rek. från 11 år.
På dagtid arbetar den blinde Matt Murdock som advokat, på nätterna är han DAREDEVIL. En maskerad hjälte som bevakar stadens mörka gränder - en obeveklig hämnare för rättvisan. I huvudrollerna ser vi Ben Affleck, Colin Farrell, Michael Clarke Duncan och Jennifer Garner. DAREDEVIL innehåller spektakulära specialeffekter, slagsmålsscener utöver det vanliga och nonstop action.
ELEKTRA: 2005. Speltid 93 minuter. Action, rek. från 11 år.
Marvels femme fatale: ELEKTRA (Jennifer Garner) bevisar att utseende kan döda när den sexigaste actionhjälten någonsin bryter sig ut från serietidningssidorna till filmduken.
Återupplivad efter att hon blivit dödligt sårad i "Daredevil", lever ELEKTRA enbart för att döda i egenskap av den mest fruktade lönnmördaren någonsin. Hennes senaste uppdrag tvingar henne att fatta ett ödesdigert beslut i den ultimata kampen mellan gott och ont!
X-MEN: 2000. Speltid 100 minuter. Sci-Fi, rek. från 15 år.
Gör dig bekant med en värld där människor föds med underliga superkrafter som skiljer dem från resten av mänskligheten. Telepatiske Xavier (Patrick Stewart), halvmetalliske Wolverine (Hugh Jackman), labila Storm (Halle Berry) och de andra mutanterna går samman för att stoppa den ondskefulle Magneto (Ian McKellen), som smider illvilliga planer på att ta över världen.
X-MEN 2: 2003. Speltid 128 minuter. Sci-Fi, rek från 11 år.
Sanslösa actionscener, spektakulära specialeffekter, spännande karaktärer, en oväntad tvist och till och med lite romantik. Allt detta får du i X-MEN 2.
X-Men är mutanter som har fötts med fantastiska krafter - några kan förflytta föremål med bara tanken, andra kan döda med en blick. Deras uppgift är att skydda en värld som både fruktar och hatar dem. I detta äventyr måste Proffessor Xavler, Wolverine, Cyclops, Storm och de andra hjältarna samarbeta med deras ärkefiende Magneto och hans kumpaner för att bekämpa en ännu värre fiende.
Den stjärnspäckade rollistan består av bland andra Hugh Jackman, Oscarbelönade Halle Berry, Patrick Stewart, Ian McKellen, Famke Janssen, Kelly Hu och Rebecca Romijn-Stamos.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen