Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hitlers generaler

Hitlers generaler

Inbunden bok Prisma, Stockholm. Första upplagan, andra tryckningen uppl. 2004. 544 s. Inbunden. 23x16cm. 1080 gram.

Nära nyskick. Skyddsomslag finns i dåligt skick. Hitlers generaler ställdes inför ett moraliskt val av ett slag som ledare i demokratiskt styrda stater aldrig möter. De reagerade alla olika, alltifrån Becks modiga motstånd, von Sengers tysta avståndstagande, Rommels vaknande insikt, Jodls passiva fatalism till Keitels hundlika eftergivenhet. Boken skildrar ingående detta dilemma och ger också ett ovanligt inifrånperspektiv på alla tyska fronter under andra världskriget. Correlli Barnett är en framstående brittisk militärhistoriker som här svarar för urval och redigering. Övriga författare (från England, USA och Tyskland) är historiker med militärhistoria som specialitet med undantag av några som är högre officerare. Alla har publicerat flera verk inom det militärhistoriska området.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
915184060x
Titel
Hitlers generaler
Författare
Correlli Barnett
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2004
Omfång
544 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 228 mm Ryggbredd 39 mm
Vikt
1098 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hitlers generaler ställdes inför ett moraliskt val av ett slag som ledare i demokratiskt styrda stater aldrig möter. De reagerade alla olika, alltifrån Becks modiga motstånd, von Sengers tysta avståndstagande, Rommels vaknande insikt, Jodls passiva fatalism till Keitels hundlika eftergivenhet. Boken skildrar ingående detta dilemma och ger också ett ovanligt inifrånperspektiv på alla tyska fronter under andra världskriget.

Correlli Barnett är en framstående brittisk militärhistoriker som här svarar för urval och redigering. Övriga författare (från England, USA och Tyskland) är historiker med militärhistoria som specialitet med undantag av några som är högre officerare. Alla har publicerat flera verk inom det militärhistoriska området.