Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Lögnernas labyrint

Lögnernas labyrint

Inbunden bok Wahlström & Widstrand. 2005. 361 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Boken utspelar si under 60-tal i England. En suggestiv och psykologisk kuslig berättelse, om åtrå och svartsjuka. Hemligheter och självbedrägerier som kan pyra under ytan i en utåt sett respektabel familj.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9146212299
Titel
Lögnernas labyrint
Författare
Barbara Vine
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2005
Omfång
361 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
154 x 231 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
619 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Kerstin Kvist vet inte riktig vad hon ska förvänta sig när hon tar jobbet hos familjen Cosway i deras udda men ståtliga hus långt ute på den engelska landsbygden. Familjen visar sig vara konstigare än huset. På Lydstep Old Hall bor den gamla änkan mrs Cosway tillsammans med sina tre ogifta döttrar, som alla följer moderns minsta vink. Snart visar det sig finnas en fjärde dotter som kommer och går i huset och som öppet visar sitt förakt för de andra. Men det som förbryllar och framförallt upprör Kerstin mest är den son som också vistas i huset. Han är en sorgsen, inåtvänd gestalt i trettioårsåldern som hålls under kontroll med starka mediciner. "Det finns galenskap i familjen", säger en av döttrarna som förklaring. Precis när Kerstin börjar få grepp om vad som faktiskt försiggår i huset flyttar en bohemisk konstnär in i byn, och hans närvaro avslöjar hemligheter som aldrig borde ha kommit fram i ljuset...